Salut. Pentru mine viaţa veşnică reprezintă speranţa de viitor care ne-o promite Creatorul nostru.
Biblia arată clar că Dumnezeu nu ia creat pe oameni ca să trăiască doar o scurtă perioadă pe pămînt, după care să moară, ci ia creat pe oameni cu capacitatea de trăi veşnic. Mulţi resping aceste idei considerându-le basme. Dar să ne gândim: de ce pe majoritatea oamenilor îi sperie gândul de a muri? Dacă eram creaţi doar pentru o perioadă, la sfârşitul ei logic nu am mai avea dorinţa de a trăi. Dar realitatea este că şi oamenii bătrâni îşi doresc să mai trăiască. Biblia spune că Dumnezeu "a pus veşnicia" în inima omului, iată de ce ne vine atât de greu să acceptăm moartea.
Astăzi noi am ajuns muritori din cauza păcatului primilor oameni, dar Dumnezeu ne promite că îşi va realiza scopul cu privire la pământ şi omenire. El va face aceasta dându-le pisibilitatea celor ce ascultă de El să trăiască veşnic pe pământ aşa cum şi-a dorit de la bun început.
Este "viata" pe care ai avut-o inainte de a te naste, si in care vei "trai" si dupa ce mori!
De ce nu citesti Biblia? Insusi Domnul Iisus Hristos a zis ca viata vesnica inseamna sa-L cunoastem pe Domnul Dumnezeu, caci fara Dumnezeu suntem pierduti pentru totdeauna
Eu cred ca traiesti vesnic cand lasi ceva maret in urma ta. numele si persoana ta va fi amintit mereu. de exemplu Da Vinci, Tesla etc.
AvalohAlyn întreabă:
kamikaze întreabă: