| aabaaab3278 a întrebat:

O parte din credincioşi s-a repezit să dea vina pe Halloween şi ritualurile satanice pentru tragedia din clubul Colectiv. Dar de ce a avut loc un tsunami în India chiar în ziua de Crăciun, omorând 120.000 de oameni?

12 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Nici in Colecti și nici in India, Dumnezeu nu a provocat acele dezastre.Biblia arata clar ca Dumnezeu nu incearca pe nimeni. Iacav1:13

| lpavel a răspuns:

O mare parte din ei chiar erau satanisti, totusi imi pare rau ce s-a intamplat cu ei... Te-ai gandit ca in India Craciunul nu prea e sarbatorit? poate de aceia! Oricum nestiute sunt caile Domnului!

| aabaaab3278 explică (pentru lpavel):

Ba chiar este sărbătorit, în proporţii mici, ce-i drept. Dacă nu eşti creştin eşti condamnat la moarte?

| Alcyon a răspuns:

E-n firea oamenilor sa faca astfel de corelatii cand se intampla o tragedie. Gandeste-te numai la isteria cu Apollo 13...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si o parte dintre atei prosti, au sarit la gatul popilor si a bisericii, ei vrand spitale nu biserici.De ce nu baruri si cluburi? discoteci, gradini de vara? ca eu nu- prea_s dus de multe ori la biserica, da nici cu spitalele nu prea le rod pragurile si nici nu-mi plac?

| BogdantheDreamer a răspuns:

Daca urmam aceiasi logica e simplu. Oamenii au uitat ce sarbatorim de fapt de Craciun. In loc de Nasterea Domnului noi sarbatorim pe Mos Craciun in jurul unui brad, indopati cu friptura si alcool.

PS : Eu nu sunt de acord cu ipoteza, pedepsirii celor din Colectiv de catre Dumnezeu. Dumnezeu doreste indreptarea pacatosului nu moartea lui.

| Idris a răspuns:

De Craciun? Ce semnificatie are Craciunul? Argumentati in mod clar cu dovezi. Cine imi poate arata oriunde scrie ca Isus s-a nascut pe 25 Decembrie sau unde zice si cine zice cineva de acest lucru? S-au cumva are o alta origine aceasta sarbatoare?

| Mașka98 a răspuns:

Cauta care este originea Craciunului, aceasta sarbatoare nu este biblica, ci pagana.

Răspuns utilizator avertizat