Nici in Colecti și nici in India, Dumnezeu nu a provocat acele dezastre.Biblia arata clar ca Dumnezeu nu incearca pe nimeni. Iacav1:13
O mare parte din ei chiar erau satanisti, totusi imi pare rau ce s-a intamplat cu ei... Te-ai gandit ca in India Craciunul nu prea e sarbatorit? poate de aceia! Oricum nestiute sunt caile Domnului!
Ba chiar este sărbătorit, în proporţii mici, ce-i drept. Dacă nu eşti creştin eşti condamnat la moarte?
E-n firea oamenilor sa faca astfel de corelatii cand se intampla o tragedie. Gandeste-te numai la isteria cu Apollo 13...
Daca urmam aceiasi logica e simplu. Oamenii au uitat ce sarbatorim de fapt de Craciun. In loc de Nasterea Domnului noi sarbatorim pe Mos Craciun in jurul unui brad, indopati cu friptura si alcool.
PS : Eu nu sunt de acord cu ipoteza, pedepsirii celor din Colectiv de catre Dumnezeu. Dumnezeu doreste indreptarea pacatosului nu moartea lui.
De Craciun? Ce semnificatie are Craciunul? Argumentati in mod clar cu dovezi. Cine imi poate arata oriunde scrie ca Isus s-a nascut pe 25 Decembrie sau unde zice si cine zice cineva de acest lucru? S-au cumva are o alta origine aceasta sarbatoare?
Cauta care este originea Craciunului, aceasta sarbatoare nu este biblica, ci pagana.