"Sufletul ei e pierdut". Ce poate să facă?!
O schimbare! Când nu iti place mâncarea sărată, treci pe mâncarea dulce. Așa si ea, să nu se mai roage lui Satan, ci lui Doamne-Doamne.
Prostii, niciun suflet nu e pierdut. Precum fiul risipitor, trebuie sa se intoarca inapoi la Dumnezeu, iar El va fugi în intampinarea ei si va taia vitelul cel mai mare in cinstea intoarceri ei.
Ce poate sa faca e sa mai treaca pe la psiholog, sau cel mai bine pe la psihiatru pentru ca e clar ca are probleme grave la mansarda.
Este o eplicatie stiintifica simpla, nicidecum una spirituala. Daca faptul ca se roaga la un asa zis drac si crezi ca acel drac prin urmare ii da vise neplacute, e cazul sa ti dai o palma sau mai multe. Este doar vorba de psihic, iar trairile din viața reală si cat de importante sau puternice sunt pentru el este posibil sa le viseze noaptea. Gandeste.te ca unul care ar vedea in fata lui un om spintecat ar visa saptamani intregi numai cosmaruri. asta ca face ritualuri sau ce face pentru dracul ala il poate marca si visa noaptea. Daca va înceta sa se mai roage la ceva inexistent, se va bucura de viata mai mult, va socializa si petrece timpul cu prietenii nu va mai viseaza el niciun dracoi.
Daca nu e sanatos la cap... cand vad roackeri d-astia care isi tatueaza nume de draci pe ei, sau carora le "place" moartea, diavolii, satanele, imi vine sa dau cu capul de birou si sa ma arunc pe geam
Astia-s o alta versiune a cocalarilor, numai ca sunt total opusi.
Vorbesc toata ziua de sange si abureli, dar daca vad pe unu cazut pe jos langa ei, deja intra in hiperventilatie
Ei se cred miezul din caisa ca fac toate bazaconiile astea(gen sa se taie pe maini, sa isi puna piercinguri in limba), dar habar n-au ca un medic, un chirurg vede lucruri de 100 ori mai groaznice aproape zilnic.
Niste esuati si drogati, astia sunt pe ultima treapta a scarii sociale.
Poate sa se intoarca la Hristos.
Ioan 6:37 ''Pe cel ce vine la Mine nu-l voi izgoni afară''
Hristos ne astepata cu bratele deschise, atata vreme cat inca iti bate inima, te poti intoarce la Hristos, dar cand plecam de pe acest pamant, nu se mai poate face nimic, deja ne-am ales destinul, totul este decis, nu se mai poate schimba destinul vesnic, pentru ca noi l-am ales deja.
Din moment ce zeul evreilor este invizibil si inexistent iar Satana a fost inventat de crestini, poate ar fi cazul sa-ti vezi de treburile tale.
Cainele moare de drum lung.
Cat e in viata niciodata nu e prea tarziu e o minciuna ca nu se poate mantui. Dumnezeu o tine in viata ca asteapta pocainta acelei persoane si daca il cauta pe Dumnezeu sigur o primeste. Vezi pilda fiului risipitor.