Nu cred ca merge asa, cu gadilat, prea...old-school.Mai bine ii dai cu o chitara in cap, si il ametesti.Pare logic.
Neah, de ce i-aș da cu chitara în cap când el chiar dacă e mare e inofensiv?
Pentru ca asa grait-a Dumnezău, iar tu trebuie sa ii respecti voia, ca o necredincioasa cuviincioasa ce presupun ca esti.Il poti face sa faca ce vrei tu, dupa ce il ametesti cu chitara.
Nici eu nu vreau sa-mi fac chitara terci de capul lui Joker-lookalike.Mai bine ii dai niste meth, si dupa il faci sa joace dupa cum ii canti.
Ce? Să dau eu bani pe metamfetamină să-i dau lui? M-am prostit de tot, cred că mi-ar mulțumi toată viața pentru asta!
Sunt multi nebuni pe lumea asta,, trebuie sa avem personalitate puternica sa luptam cu nebunii care sustin cu tarie ca au dreptate,
Foarte interesante aceste versuri, chiar era un geniu eminescu
Asta este inca una dintre erorile crestinilor, erori copiate de la judeii clasici. Evreii Reformei sustin de peste doua secole egalitatea deplina a femeilor cu barbatii. Eroarea aceasta cu inferioritatea femeii in fata barbatului dovedeste faptul ca Biblia nu este o opera divina. Adica exact ceea ce a spus Rabinul Abraham Geiger la Conferinta rabinica din Wiesbaden in anul 1837.
Morbid întreabă: