| Nuvăsufăr a întrebat:

O profesoară de religie mi-a spus că "drepturile femeii" contravin Bibliei şi că sunt o blasfemie adusă lui Dumnezeu.
Să înţeleg că femeile trebuie să se supună ( să fie sclavele) bărbaţilor?
Dacă e aşa, mă reîntorc la creştinism.

Dar nu înţeleg cum o femeie poate susţine sclavia femeilor.

Răspuns Câştigător
| CandyTetris a răspuns:

Lol! Cum sa nu iubesti ortodoximul.rolling on the floor

41 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns (pentru Nuvăsufăr):

Ce face 9GAG-ul din om! Eu am un prof retard,cu care m-as lua in gat,ca zice mereu ca ateismul e o prostie,si ca trebuie sa crezi in Dumnezeu,dar nu uit ca exista si o olimipiada la religie primavara,si rezulta ca in cantecelul ABBA: money, money, money!

| Dumnezău a răspuns (pentru FucktheSystem):

Nu cred ca merge asa, cu gadilat, prea...old-school.Mai bine ii dai cu o chitara in cap, si il ametesti.Pare logic.

| FucktheSystem a răspuns (pentru Dumnezău):

Neah, de ce i-aș da cu chitara în cap când el chiar dacă e mare e inofensiv?batting eyelashes

Pentru ca asa grait-a Dumnezău, iar tu trebuie sa ii respecti voia, ca o necredincioasa cuviincioasa ce presupun ca esti.Il poti face sa faca ce vrei tu, dupa ce il ametesti cu chitara.

Amețește-l tu că nu-mi stric chitara pe capul lui.hee hee

| Nuvăsufăr explică (pentru Dumnezău):

Nu serios, ar fi meritat s-o ucid.
happy

Nici eu nu vreau sa-mi fac chitara terci de capul lui Joker-lookalike.Mai bine ii dai niste meth, si dupa il faci sa joace dupa cum ii canti.

Ce? Să dau eu bani pe metamfetamină să-i dau lui? M-am prostit de tot, cred că mi-ar mulțumi toată viața pentru asta!

| Viorel_Gabriel_1993 a răspuns (pentru iRaul):

Sunt multi nebuni pe lumea asta,, trebuie sa avem personalitate puternica sa luptam cu nebunii care sustin cu tarie ca au dreptate,

| Viorel_Gabriel_1993 a răspuns (pentru SMarius):

Foarte interesante aceste versuri, chiar era un geniu eminescu

| ileanaadrianastan a răspuns:

Asta este inca una dintre erorile crestinilor, erori copiate de la judeii clasici. Evreii Reformei sustin de peste doua secole egalitatea deplina a femeilor cu barbatii. Eroarea aceasta cu inferioritatea femeii in fata barbatului dovedeste faptul ca Biblia nu este o opera divina. Adica exact ceea ce a spus Rabinul Abraham Geiger la Conferinta rabinica din Wiesbaden in anul 1837.