"Fetelor, sa nu va indragostiti de barbatii gay, ca ajungeti sa scrieti tampenii ca astea de mai sus." http://blogpost.timpul.md/......-occident/
O tinerica visatoare si dornica de atentie. Ma gandesc ca e studenta la IT sau mate, pentru ca descrie niste realitati banale. Nu am inteles niciodata cum un manifest atat de insipid a putut ajunde material mediatic. Probabil a dat pe Wikipedia peste Corneliu Zelea Codreanu si s-a trezit spiritul nationalist-crestin din ea. S-a simtit singura in Occident? Va ramane singura si in Romania. Pentru ca Romania se occidentalizeaza de la zi la zi. Sa se retraga in linistea stanei, si sa monologheze acolo.
Dragi romanii daca nu va convine alte tarii ramaneti in tara voastra, ce tupeu au uni sa critice tarii straine nu toti englezi sunt asa, dar sa vorbim de romanii si de valorile lor morale?
Eu locuiesc in Italia de patru ani dar nu este asa rau ca anglo saxonii ca Anglia sau Germania.Acesti oameni fara valori, fara morala si fara suflet o sa duca spre Apocalipsa de care vorbeste Biblia.Nimeni nu mai gandeste liber.Ei cred ca sunt liberi si ca noi crestinii suntem prinsi in zgarda dar adevarul este ca adevaratii oameni prinsi sunt cei din societatea murdara si fara sperante de azi.Lume,atei,imi este scarba de voi.Mai ales de cei de afara, asa zisii "evoluati intelectual".
E o reactie normala si mutuala. De regula si lor le e scarba de "involuatii intelectuali". Dar ca sa spui cat de rau e in Anglia si Germania, ar fi trebuit sa traiesti si acolo cativa ani macar. Nefericirea a facut insa ca tu sa iesi din uter in urma cu aproximativ un deceniu.
Un deceniu? Un pic mai mult.
Societatea de azi e infecta plina de suflete goale si fara morala.
Parca erai crestin, in fine, vreau sa-ti spun ca esti un ateu in carne si oase.
Daca esti crestina, nu ar trebui sa iti fie scarba de sufletele goale si fara morala. La urma urmei, crestineste vorbind, e o datorie duhovniceasca sa le indreptam, nu sa le respingem. De ce sa fiu ateu, Kalla? Pentru ca sunt sceptic si critic? Sunt credincios, nu credul. Si cat timp mai tin de un sambure de credinta, cum as putea fi ateu? Eu lupt impotriva mentalitatilor, nu impotriva lui Dumnezeu. Si nu impotriva credintei, ci impotriva naivitatii.
Asa e, dar niciun adevar nu poate sa-i mai trezeasca pe romani, de ce? Chiar nu stiu.
Schimbarea trebuie sa vina de la noi toti, nu doar de la 2-3 persoane.
Nu tigani, nu cersetori, nu lautari!
anonim_4396 întreabă:
ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ întreabă: