Pai mna. frica de iad exista in inima oricui, adica cine si ar dori sa mearga acolo? Dar ceea ce ii determina pe majoritatea credincioșilor adevarati sa Il slujeasca pe Dumnezeu e dragostea pentru El, dupa parerea mea. Daca ar fi doar frica de iad n am ajunge nicăieri. Frica de a incalca poruncile lui Dumnezeu exista in sensul ca nu vrem sa Il suparam, sa Il intristam, nu ca ne e frica ca ne pedepsește (cel putin in cazul meu). Frica de Dumnezeu este urârea răului (scrie in Biblie).
Nu stiu ce va retine pe voi sa nu ucideti oameni, probabil nu vreti s o faceti si probabil va e frica si de lege. Nu m-am pus in locul vostru ca sa vad cum ar fi
Nu toți oamenii care mor pentru Hristos vor fi și mântuiți.
"Şi chiar dacă mi-aş împărţi toată averea pentru hrana săracilor, chiar dacă mi-aş da trupul să fie ars, şi n-aş avea dragoste, nu-mi foloseşte la nimic." (1Corinteni.13:3)
Se poate înțelege că există oameni care slujesc pe Dumnezeu fără dragoste. Și ei chiar Îl pot sluji chiar până la moarte.
Fără dragoste omul nu este nimic: fie că este cu Hristos, fie că este fără El. Iar dacă noi in inimile noastre nu oferim respectul cuvenit, nu vom fi mai buni ca ei, și ca atare nici noi nu vom fi mai buni ca ei; la final și nouă Dumnezeu ne va spune: "Niciodată nu v-am cunoscut".
Noi nu trebuie să cercetăm pe alții dacă sunt în credință, ci să ne cercetăm pe noi înșine dacă suntem în credință.
Mi-as da-o si pur si simplu, daca mi-o dau pentru Iisus, macar am un motiv.
anonim_4396 întreabă:
VLadAlexandru05 întreabă: