anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oamenii au putere mare de influenta asupra mediului si animalelor.Nu e de mirare ca undeva in viitor mediul o sa fie distrus si animalele homosexuale si intr-un final moarte.De ce este omul asa?

27 răspunsuri:
| 4b a răspuns:

Are putere si se lasa orbit de easad

| RAY a răspuns:

Eu nu inteleg ce ai cu homosexuali, asta e discriminare sexuala care e interzisa pe TPU

| relian a răspuns:

De ce este omul asa? Omul este rezultataul actiunii lui Dzeu asa ca asta e nai cei face.Dzeu ne-a facut asa sa fim cum sintem, dupa chipul si asemanarea lui. Daca noi distrugem de fapt Dzeu distruge prin noi. Iara animalele deja sint unele din ele si homosexuale.E ceva firesc, dar sint si animale hermafrodite care si-o tyrag singure si asa mai departe.

| Mădă0611 a răspuns:

rolling on the floor pentru partea cu animalele homosexuale.

Pentru ca omul incalca legile naturii. E o intamplare ca exista, n-ar fi trebuit sa gandeasca, sa creeze, sa schimbe natura.

| Narfundo a răspuns (pentru Mădă0611):

Sa schimbe natura? Mai mada.Ateismul din tine te face tare pagana si lipsita de idei

| Mădă0611 a răspuns (pentru Narfundo):

Crestinismul din tine te face tare inchis la minte.
Gandeste-te la ce am zis, desi nu cred c-o sa ajungi sa intelegi, incearca.

| victor333 a răspuns (pentru Mădă0611):

-)))n-ar fi trebuit sa gandeasca, sa creeze, sa schimbe natura esti de ras rau de tot...omul e natura gogule nu e in afara naturii sau a multiversurilor-mai multe universuri-

| victor333 a răspuns (pentru Narfundo):

Ateismul nu te face un om lipsit de idei din contra in loc sa ai o idee fixa si proasta cum e Dz ai mai multe sau nu ai nici una zici -NU stiu! ceea ce mi se pare mult mai corect si mai rational decat sa crezi in prieteni imaginari.

| Mădă0611 a răspuns (pentru victor333):

Iar tu laughing Daca nu ma insel, pe acelasi subiect vorbeam zilele trecute. Gogule, omul e natura, tehnologia nu, si cine creaza tehnologia, gogule? Gandeste ce citesti...

Amice da noi cream tehnologia care e smenu ca nu ma prind? asa cum si animalele de exemplu isi creeaza casele adica fiecare isi foloseste inteligenta cat vrea si cum vrea.Da e posibil ca omenirea sa se autodistruga....asta te sperie? Cum poti sa zici ca omul incalca legile naturii? ca nu ar trebui sa existe? pe ce planeta traiesti asa cum un vulcan poate distruge planeta sau un asteroid asa poate si omul care e marea smecherie nu te inteleg, ti e frica ca traiesti, ca existi?

Pai amice, am zis putin prin tehnologie, tot ce creaza omul incalca legile naturii. Ia gandeste-te. Alimentele sunt pline de chimicale, astea distrug organismul, omul a incetinit selectia naturala, a creat legi care permit si celor slabi sa traiasca, nu car ar fi rau, suntem deja oameni si asa e normal, sa nu ne omoram, dar natura e simpla, salbatica, ramane cel puternic. Zice lumea ca stiinta distruge planeta, ca e poluare. Daca eram cati suntem si nu aveam gaz, cate paduri mai erau? Dar daca nu gandeam ca acum, nu eram atatia.
Nu ma sperie moartea. Ti-am zis de cateva ori de ce omul nu trebuia sa existe. Ziceai ca esti ateu. Cine a creat omul/de ce exista?

Nu exista un raspuns pentru nici una din intrebarile de mai sus de creat l au creat sa zicem spermatozoitul tatalui si ovarele mamei sa zicem asta ar fi o explicatie pe care u nu o sa o accepti pentru ca u te re feri la un creator absolut care nu exista pentru ca si acel absolut u il pui intr un contextul nimicului pentru a exista de fapt nu exista un pct fix universul a fost creat in urma bing bangului dar ce era inainte? acum s a descoperit ca exista mai multe universuri adica traim in multiversuri in 2014 nasa va lansa satelitul lisa care va confirma aceste lucruri care sunt de bun simt dupa opinia mea.De ce exista omul ---tot asa nu are un scop absolut final...depinde de tine de ce vrei tu sa existi adica ce crezi tu si ce vrei sa faci tu cu viata ta.Mai pe scurt nu exista un inceput si nu exista un capat decat perceptia ta si contextul in care traiesti te face sa spui asta...Ce creeaza omul incalca legile naturii -uiti un lucru omul nu e deasupra sau dedesubtul naturii el e parte din natura omul nu a creat chimicalele din vid ci din elemente ale naturii asta e se intampla si lucruri care ne afecteaza intr un sens negativ sa zicem dar sunt si multe care ne au dus speranta de viata de la 25 de ani la 75 asta e.Dar pana la urm nu conteaza cat traiesti 30 sau 90 ci cum ii traiesti, ii traiesti liber de orice inhibitie, ii traiesti moral si cu aport asupra societatii si a ta personal? atunci ok mi se pare corect asa mi se pare corect dar e clar ca sunt si vor fii oameni care vor sa distruga cum e ala din Coreea de Nord un dobitoc asta e nu poti nega evidenta sunt lucruri pe care nu le poti controla sau nu le vei putea controla asta nu inseamna ca tu sa nu faci ceea ce vrei si crezi ca e ok pentru tine si pentru ceilalti, nu te impiedica nimeni sa incerci!

Lasa povestile, ai scris mult sa nu zici nimic. Cum crezi tu ca a aparut omul. Ce a fost inainte de Big-Bang nu prea conteaza cand vorbim de oameni pentru ca tot ce vedem noi s-a creat dupa Big-Bang. Deci?

Deci ce? inca nu stim...

Deci ce? inca nu stim....Omul a apaur ca si celelalte forme de viata prin evolutie uita te pe google la Darwin

Teoria lui Darwin e despre modificarile organismelor vii, deci ele existau, apoi au inceput sa se adapteze. Vezi ca nu stii? :))

Deci... daca toate elementele s-au format in stele (http://www.youtube.com/watch?v=FBzZ-DPHd3Y daca ai rabdare sa te uiti), si noi suntem formati din acele elemente, a existat un plan pentru oameni? Iti spun eu: nu.

Pai da sa zicem ca n a existat nici un plan pentru ca nu avea cine sa l creeze dar de aici pana la a zice ca oamenii nici nu trebuiai sa existe e cale lunga.O ineptie ca a ta rar mi a fost dat sa aud pai e ca si cum ai zice ca psarile nu ar trebui sa existe sau planetele nu ar fi trebuit sa existe e absurd!

rolling on the floor Vai greu esti de cap. N-ar fi trebuit sa existe in sensul ca nu era un/in plan. Nici planetele si nici stelele n-ar fi trebuit sa existe. Daca nu exista gravitatia, materia plutea pus si simplu in spatiu.
Cati ani ai?

Gogule tu esti retardat? cum adica nu ar fi trebuit sa existe le ai creat tu sau tactu din greseala a fost un accident si acum nu stii cum s o dai la intors te mustra constiinta? Tot ce exista --Exista!

| victor333 a răspuns (pentru victor333):

Si chiar daca le ai fi creat tu cu tactu in baie ele tot ar exista si u tot nu aveai cum sa zici ca ele nu ar fi trebuit sa existe pentru ca nu totul depinde de tine1SUNT MULTI FACTORI...io zic sa te duci sa te speli cu apa rece pe fata sa ti dai 2 palme si sa te intrebi uitandu te in oglinda-ba cum adica eu nu ar fi trebuit sa exist? asa prost sunt, ce fel de afirmatie e asta?

Nu mi-ai zis varsta, o sa pun 11-16, asa ca o sa reexplic, oricum ma plictisesc.
Exista materia, domnul super inteligent, dar materia aia a fost muncita ca sa ajunga cum e acum. Exista caramida, sa zicem ca dupa Big-Bang a aparut caramida, si pluteste singura in spatiu. Big-Bang-ul nu a aruncat si un proiect in spatiu ca cineva sa faca o casa din acele caramizi, nici nu a instruit caramizile cum sa se lipeasca, gravitatia le-a atras si a iesit o casa. Daca nici asa nu intelegi, alege religia, e o vorba in popor. http://www.stabilitees.com/......00x800.jpg
Sa nu mai spun ca nu te-ai uitat la link-ul ala, unde explica nea' Sagan cum se formeaza elementele chimice.

Noi suntem elemente din spatiu trupul tau e alcatuit din fel de fel de particule.Cum zici u ca noi nu ar fi trebuit sa existam eu nu pot sa mi dau seama decat sa zic ca esti imbecil altceva nu pot spune ti am mai zis big bangul nu e un punct fix el universul nostru e interconectat si cu alte universuri noi traim in multiversuri.Tu te dezici de propriul corp care e una cu natura si ce faci tu cu el este tot in legile naturii adica orice ai face nu te poti separa de univers u esti parte din el dar poate inca nu te ai trezit!

Alege religiawinking

| Zenit313 a răspuns:

Pentru ca asa este omul! Bun si Rau

| dracu14 a răspuns:

Eu am senzatia ca tu esti homosexual si ca asta te deranjeaza foarte tare

| neaivan a răspuns:

,, Oamenii au putere mare de
influenta asupra mediului si
animalelor.,,,, de ce este omul asa?,,
Potrivit invataturilor crestine aici pe pamant ori ce inceput are si un sfarsit!

| 4cidr41n a răspuns:

Ce legatura are homosexualitatea animalelor cu protectia mediului?
Uite o lista cu animale care practica homosexualitatea: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior

Omul influneteaza mediul inconjurator numai ca in tarile civilizate s-a lucrat si la protejarea lui.

Întrebări similare