| ForJesus a întrebat:

Oamenii de știință au descoperit adevărul despre rugăciune?

Poate stiința modernă explica cu adevărat rugăciunea?
Cum rugăciunea afectează creierul?
Dacă este cazul, ce beneficii poate oferi, într-adevăr, oamenilor din punct de vedere fizic, mental sau emoțional?

Cu acest scop, comunitatea medicală şi ştiinţifică au studiat pentru a înţelege posibilele beneficii ale rugăciunii. Rezultatele au fost atât de surprinzătoare încât au creat o prezentare video cu privire la avantajele ştiinţifice ale rugăciunii și au împărtăşit exact ceea ce au găsit.

Acest clip video arată cum rugăciunea modifică de fapt, patru zone diferite ale creierului uman: lobul frontal, cortexul cingulat anterior, lobul parietal şi sistemul limbic.

De asemenea, o perioadă de timp de rugăciune pe zi poate ajuta la prevenirea pierderilor de memorie, tulburări mentale şi chiar demenţă sau Alzheimer.

În plus, rugăcinea aduce 47 beneficii dovedite ştiinţific, inclusiv ameliorarea durerii, reducerea riscului de deces de la atac de cord și scade posibilitatea de accident vascular cerebral, anxietate sau depresie, îmbunătățește imunitatea, şi altele.

Potrivit lui Travis Davis, editor al Health Newsmax Publisher, video nu promovează nicio religie sau practică spirituală, dar aruncă o lumină asupra unei practici pe care trei din patru americani o au în mod regulat – o practică ce în mare parte este ignorată de mass-media.


http://w3.newsmax.com/newsletters/mhr/prayer_video.cfm?P ROMO_CODE=DC28-1

Răspuns Câştigător
| MortemAeternum a răspuns:

Asa este, rugaciunile te fac sa te simti mai bine, iti da un calm si o pace destul de placuta, mare pacat ca nu ti le asculta nimeni.

1 răspuns:
| Beckyyy a răspuns:

Unele lucruri nu pot fii explicate de stiinta.
Si daca apar destepti care o sa creada ca pot, sa nu crezi.