| RAY a întrebat:

Oamenii se imbolnavesc din cauza pacatelor?
cel putin asa mi-au spus unele persoane de aici, unele si mor din cauza pacatelor, desi bonavi sunt pacatosi, aia sanatosi sfinti?

http://www.tpu.ro/......2-ani-dar/

29 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

Candva boala era asociata cu ''demoni'' si pacatul...Intalneai asta des la Egipteni.

Nu se prea mai sustine asta, religia a fost obligata sa renunte la aceasta ''teorie'' datorita dezvoltari medicinei moderne.

In evolutie religia devine tot mai limitata.

| RAY explică (pentru OOOLEOOO):

Citisem pe mircea eliade si e exact cea ce spui, dar sa stii ca si in prezent pocaiti gandesc asa

| OOOLEOOO a răspuns (pentru RAY):

Penticostali?

Da,aia is mai multi, eu vb de cei care au raspuns baiatului care ea murit varul de cancer

(Multumesc de link, nu stiam despre ce e vorba)

Din aceast punct de vedere ar trebui sa scoatem medicina total din viata noastra. Nu prea sustin ''indoparea'' de pastile, totusi ele pot fi esentiale.

Si da, ma poti face neatent sau ''tantalau'' daca vrei laughing... Abia acum am observat ca ai mai postat odata linkul la intrebare.

Nu,abia acum l-am pus la intrebare, multumesc pentru funda

| suffarstar a răspuns (pentru RAY):

Sunt penticostal si iti spun ca nu ai dreptate. Pocaitii nu gandesc asa.

| suffarstar a răspuns:

Oamenii se imbolnavesc pentru ca gandesc negativ si nesanatos.O gandire sanaoasa si o alimentatie santoasa for declansa un corp sanatos.
Pacatele se platesc dupa moarte.

| pLeX a răspuns (pentru suffarstar):

Corect!

| suffarstar a răspuns (pentru pLeX):

winking

| HueyFreeman a răspuns (pentru suffarstar):

Poti sa te gandesti la cati unicorni vrei si sa mananci cele mai sanatoase alimente existente, ca daca ai o boala ereditara degeaba, sau cancer care nu s-a declansat inca.

| suffarstar a răspuns (pentru HueyFreeman):

Habar nu ai ce putere au gandurile.Cu bolile transmise genetic sta altfel treaba.

Cum ziceam, degeaba te gandesti toata ziua la unicorni roz, daca ai o boala ce te poate ucide si nu te tratezi, te ucide.

Faci confuzie intre activitatea mentala si gandire.

Activitate mentala inseamna orice poti face cu mintea. Tu vorbesti de gandirea pozitiva. Oricat de pozitiva poate fi gandirea ta nu va impiedica un virus sa faca pe smecherul.

Da,dar o gandire pozitiva, sanatoasa, iti va mari rezistenta corpului, este ilogic ca o minte bolnava sa stea intr-un corp santos.Esti ceea ce crezi si atragi ceea ce esti.

Asta ar insemna ca ar trebui sa stau numai la pat la cat de cinic pot fi. Bollocks.

| RAY explică (pentru HueyFreeman):

De ce isi pierzi timpul in modul asta?

| HueyFreeman a răspuns (pentru RAY):

Deocamdata nu am nimic mai bun de facut, doar ma odihnesc/relaxez.

Răspuns utilizator avertizat
| WholeWorldTeam a răspuns:

Acei "sfinti" au alte incercari de la Dumnezeu pantru a cstiga imparatia cerului.Incercari si ispite care tu nu le poti intelege. Daca nu poti intelege ca Dumnezeu exista din nimic atunci nici asta nu ai cum sa intelegi.

| RAY explică (pentru WholeWorldTeam):

Si zeus la fel, de ce nu crezi

| WholeWorldTeam a răspuns (pentru RAY):

Toti zeii au aparut pe parcurs. Zeii astia pamantesti. Dumnezeu cel din ceruri de El stie lumea de cand exista om pe pamant.

| RAY explică (pentru WholeWorldTeam):

Dumnezeu nu e zeu? de ce minti iahve a aparut acum 2500 de ani evrei erau politeisti