| Maomau a întrebat:

Oare care credeti ca a fost cea mai mare minune a crestinismului?

Credeti ca a fost vreo minune mai mare decat aceea ca Papa de la Roma a nascut un copil?

Nu e banc!
Vedeti informatii aici:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pope_Joan

17 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Îți dai seama că nu am avut răbdare să citesc toată prostia!
O femeie poate avea copii și asta nu intră la minuni!

| Maomau explică (pentru MMihai):

Poi atunci cum iti explici "minunea" nasterii lui Isus?
Da ce mama lui Isus nu a fost o femeie?

| anonim4565 a răspuns:

Citeste mai bine!
sus la bara de adrese cand intri pe acel site wiki in loc de en sa pui ro si vezi despre ce e vorba

| Maomau explică (pentru anonim4565):

Eu nu ma refeream la roman ci la legenda care sta la baza romanului, si legenda o stiu de mult!
Dar trebuie sa recunosti ca este o adevarata minune sa vezi ca un papa/ o papesa naste!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Invierea lui Hristos! Cea mai mare minune pentru fiecare e sa-L cunoasca pe Dumnezeu si sa-L asculte!

| Maomau explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Invierea lui Christos nu s-a intamplat in vremurile crestinismului, ci in timpurile religiei mozaice!
De la presupusul eveniment mentionat de tine si pina sa apara religia crestina au mai trecut multe zeci de ani!

| PedoBarbie a răspuns:

Nu am auzit.

| Maomau explică:

Nu e banc!
Vedeti aici:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pope_Joan

| GRs a răspuns:

Nu a fost nici o minune faptul ca o femeie dechizata ca barbat a ajuns papa si a nascut.

| Funditza88 a răspuns:

Cea mai mare minune a crestinismului a fost cand Iisus a biruit moartea, nu ca Papa de la Roma a nascut.

| Maomau explică (pentru Funditza88):

Isus nu a biruit nicio moarte!
Drept dovada este ca nu mai este printre cei vii!

| Funditza88 a răspuns (pentru Maomau):

Mama ce ai zis, daca El nu biruia moartea, cum invia? El a facut lucrul acesta pentru a aduce lumea la crestinism, ce dovada mai mare vrei ca El a inviat din morti si ca s-a inaltat la ceruri cu tot cu trup? Zi-o pe asta Toma necredinciosul.

| Maomau explică (pentru Funditza88):

Poi cum a inviat daca nu e viu ci e mort?
Isus nu a vrut sa aduca nimanui crestinismul, ci singur zice ca a venit sa implineasca Legea religiei sale, adica cea Iudaica!
Nu exista nicio dovada ca s-a inaltat la ceruri pentru ca nimeni nu stie unde este cerul! Unde este cerul. cerul pe care zboara pasarile cerului?
Poi acolo zboara si avioanele si nu l-a vazut nimeni pe Isus deci cerul e brazdat zilnic de multe mii de avioane!

| cristi202 a răspuns (pentru Maomau):

"Isus nu a biruit nicio moarte! Drept dovada este ca nu mai este printre cei vii!" Cit de sigur esti de asta? Doar pentru ca inca nu L-ai intilnit? Dar faptul de a nu-L fi intilnit, nu exclude psoibilitatea existentei Lui printre cei vii, ci doar arata ca tu nu L-ai vazut, tu nu L-ai intilnit, si atita tot, in rest, El poate foarte bine sa existe printre cei vii, si unii din ei sa Il si intilneasca. Pentru mine e viu, caci m-am intilnit cu El, si nu e doar o parere personala, ci e valabil asta pentru mai multi care L-au intilnit. Cert e ca atunci cind Il intilnesti, ceva se schimba in viata ta, nu mai poti fi acelasi, si asta face diferenta intre o imaginatie a mintii, o vedenie, si reala aratare a lui Isus.

| Funditza88 a răspuns (pentru Maomau):

La fel a zis si Toma, pana nu vad, nu cred.Si daca e mort cum ziceti voi(o prosti) unde este mormantul lui dar trupul? Biblia a fost scrisa de oameni dupa dictarea Domnului.Si acolo este scris cum zic eu. Si cand El s-a inaltat la Ceruri va dati seama ca el nu sta in cerul pe care noi il vedem, nu? Raiul este cum s-ar zice intr-o alta lume, cand te inalti la Ceruri vezi o poarta care numai unor oameni li se arata si acolo este raiul nu are cum sa fie in atmosfera Pamantului, caci cam asa s-a inaltat si Sfanta Cruce.

| Maomau explică (pentru cristi202):

NU e vorba de mine ci de faptul ca absolut nimeni din cele 7 miliarde de oameni de pe planeta asta nu l-a intalnit vreodata.
Tu l-ai intalnit probabil la pavilionul 9 unde era coleg de camera cu Napoleon si ceausescu. Si evident ca daca il intalnesti acolo inseamna ca viata ta s=a schimbat radical!

| cristi202 a răspuns (pentru Maomau):

Ok, sa zicem ca l-am intilnit la 9. Insa nu ai observat un aspect important. Cei de la 9, sunt oameni care au viata schimbata in rau, ceva urit s-a intimplat acolo, si ei au ajuns sa cada, sa fie asa cum nu ne-am dori niciunul din noi. Insa la crestini e cu totul invers, schimbarea e atit de mare in bine, incit cind dai peste unul autentic, vrei sa fii si tu ca el. Asa s-a si raspindit crestinismul, prin puterea exemplului personal. Cum explici asta? Ce se intimpla in viata unui om, opus de ceea ce se intimpla in viata altuia care mai tirziu ajunge la 9, de ajunge sa fie un exemplu de urmat pentru altii? Isus e viu, si asta e dovada cea mai incontestabila ca El traieste printre noi!

Întrebări similare