| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Oare care este calea spre adevăr și care a oferit cele mai multe dovezi cu privirea existentei vieții după moarte? Care sunt persoanele care au fost în moarte clinica și au văzut ceva? Majoritatea celor care au fost în moarte clinica sustin ca nu au experimentat nimic dar sunt și mulți care susțin ca au văzut un tunel cu o lumina și vocile celor dragi care au murit demult ca părinții sau apropiații lor sau ca au auzit voci care spuneau ca timpul lor încă nu a sosit! Asta cu experiențele din moarte clinica este greu sa cred deoarece nu cred ca e posibil sa își amintească cineva concret ceva când era în coma și cel mai probabil erau halucinații! Totuși sunt persoane care chiar aberează după părerea mea, Angelica Zambrano Mora din Ecuador care are o mărturie în spaniola pe YouTube despre cum a văzut ea oameni faimoși în iad și oricine se uita la desene, filme, seriale sau asculta muzica lumeasca se duce în iad ca este o capcana a diavolului lumea moderna sau la acel băiat parca din Gorj pe nume Gabriel care spunea ca fumătorii ajung în iad și chiar dacă te machiezi sau îți faci unghiile ajungi în iad! Chiar Biblia o fi atât de stricta? Pai în cazul acesta aproape toată lumea va merge în iad pentru ca acum nu prea ai cum sa respecți toate regulile astea și asta ar inseamna ca trebuie sa trăim cu toții cum trăiesc călugării și măicuțele de la manastire dacă vrem sa ajungem în Rai! Voi ați văzut mărturia acestor oameni precum Gabriel la noi sau Angelica Zambrano din Ecuador, ce credeți despre ele și despre viața după moarte în general? Aștept părerile voastre!

1 răspuns:
| sabin89 a răspuns:

Nu a văzut nimeni nimic în moarte clinică. Sunt halucinații sau mecanisme ale subconștientului. Știința explică toate astea (a se vedea pe net). Nici măcar în Biblie nu se vorbește despre așa ceva. Lazăr a fost trei zile mort, iar când a fost readus la viață, nu a povestit nimic cum că ar fi văzut sau ar fi trăit ceva.