Si iata fanul nr 1 al religiei a pus din nou o intrebare. Am asa o curiozitate. Oare tu te mai gandesti si la altceva in afara de religie sau asta e singurul tau hobby?
Cand ne place un anumit subiect cautam sa-l cunoastem pe toate planurile, in fel si chip. Parerile si vocile celorlati se aud doar in fundal.
Dumnezeu spune sa nu oprim pe nimeni cand cineva este interesat de El. Si eu cred ca nu conteaza forma de interes. Cautand sa cunoastem pe Dumnezeu -indiferent de motiv- vom ajunge sa ne cunoastem pe noi insine.
Asadar, oricum ar fi, este bine sa punem intrebari.
Sa faci dragoste in natura e ceva normal, firesc; dar ca sa faci dragoste cu natura si/sau implicand obligatoriu natura, asta inseamna perversiune, fetish; anormalitate.
Sexualitatea are multe forme de atractie individuala sau de grup. Daca nu ne infranam poftele, dorintele si atractiile sexuale anormale, vom ajunge la fel ca locuitorii din Sodoma si Gomora care intrau cu forta in casele acelora care ii gazduiau pe straini.
Anormalitatea va ajunge normalitate in ochii celor ce o practica sau sunt atrasi de ea. Dar asta nu inseamna ca imoralitatea va ajunge si moralitate.
Pentu ca Dumnezeu a promis ca nu va distruge tot pamantul, asta nu inseamna ca va lasa imoralitatea sa cuprinda tot pamantul. El va pedepsi pe locuitorii acelei tari unde pacatul a ajuns la culme, pentru ca ceilalti sa cunoasca ca educatia este obligatorie, ca fiecare individ trebuie sa se stapaneasca.
Aceasta intrebare are un raspuns biblic: tot ce nu este placut lui Dumnezeu.
Anormalitatea distruge chiar pe practicantul ei.
Noi oamenii putem sa ne cream singuri normalitatea. Dar asta nu inseamna ca ea este si benefica pentru noi. Orice placere ce nu este dupa voia lui Dumnezeu reprezinta anormalitate; adica imoralitate.
Normalitatea (adica moralitatea) inca mai exista in multi dintre oameni. Dar noi putem sa ne stergem moralitatea doar prin simpla practicare continua a imoralitatii.
De aceea standardul de moralitate nu trebuie sa fie reprezentant al umanitatii.
Moralitatea are standarde mai inalte; moralitatea este reprezentata de Dumnezeu. Este singurul standard sigur in care oamenii trebuie sa se increada. Ne putem increde in acest standard, dar nu orbeste. Dumnezeu vrea ca sa fim oameni care gandesc; fara gandire, fara cercetare nu ne putem dezvolta. Fiecare lege a lui Dumnezeu trebuie cercetata pe absolut toate partile si in absolut toate situatiile, si pusa la proba -in toate conditiile. Numai asa putem deosebi binele de rau, normalitatea de anormalitate; numai asa putem alege binele.
Plăcerea este de la Dumnezeu: olfactivă, auditivă, gustativă, sexuală, etc. Dar aceasta devine neplăcută lui Dumnezeu -si implicit nesănătoasă pentru noi- atunci când trece dincolo de granițele legii lui Dumnezeu.
Exact ce vor zice si depre orice alta orientare sexuala diferita de heterosexualitate.
Not my thing, but hey, everyone has their own kinks, so who am I to judge them?