E o confruntare între religii, vor să dovedească că religia musulmana e cea adevărată, nu suportă anumite lucruri și pretind că Biblia noastră e o distorsionare a Coranului.
Unul dintre scopurile lor ar fi ca toți oamenii să se convertească la islam.Tot ce-am citit din acel Coran m-a ingrozit, ei urmează cu strictețe tot ce scrie acolo, din cauza acelei cărți nu o să fie niciodată pace.
Daca o sa citesti putina istorie, o sa vezi ca problema nu e religia, ci faptul ca anumite state s-au bagat peste alte tari. Cand vine cineva in ograda ta, il dai afara, nu? E o prostie sa rezumi totul la religie, fara sa incerci sa intelegi despre ce e vorba de fapt. Franta tine discursuri ipocrite despre democratie, cand ea insasi e un fel de Poarta.
http://www.siliconafrica.com/france-colonial-tax/
Nu ma refeream la incidentul din Franta.Am citit articolul.In general religia nu-i uneste pe oameni ci din contra, creeaza conflicte. Timp de doua secole crestinatate au luptat impotriva islamului in cruciade.Catolicii si protestantii s-au infruntat in Razboiul de Treizeci de ani. Evreii si musulmanii se urasc reciproc si in prezent.Concluzia? Religia nu a adus pace si unitate in lume.Asta am vrut sa spun.
Se vede ca esti campion.
Te-ai simtit ofensat de raspunsul meu realist? Exista persoane credincioase indoctrinate si persoane care se afla in limitele normale. Teroristii care au dat atacul de pe 7 ianuare erau cu siguranta extremisti. Acum depinde unde te situezi tu, daca continui sa crezi ca ("toti") musulmanii au ceva cu noi (crestinii).
Doar de raspunsul tau superficial, dat la o intrebare digerata pe jumatate, tipic campionilor. Macar bine ca iti creste numarul de raspunsuri
anonim_4396 întreabă:
Sorinlelele întreabă:
RAY întreabă: