| Moisie a întrebat:

Oare ce interes trebuie sa aiba un om normal ca sa accepte religia si biserica in care Lucifer este slavit ca Dumnezeu, si mai ales sa isi boteze copii intru Lucifer sau sa le binecuvanteze Lucifer casatoria?
De ce am spus asta?
Pentru ca biserica crestina il slaveste pe Lucifer ca Dumnezeu, iata linkul care va confirma afirmatia mea:
http://www.youtube.com/watch?v=0IgdzyMNfjw

6 răspunsuri:
| milan9 a răspuns:

Hristos a legat însăşi mântuirea oamenilor de Biserica pe care a întemeiat-o! Există zeci şi zeci de versete în acest sens:

- " ...ca s-o înfăţişeze Sieşi, BISERICĂ slăvită, NEAVÂND PATĂ SAU ZBÂRCITURĂ, ori altceva de acest fel, ci ca să fie sfântă şi fără de prihană."- (Efes. 5, 25-27)

- "Drept aceea, luaţi aminte de voi înşivă şi de toată turma, întru care Duhul Sfânt v-a pus pe voi EPISCOPI, ca să păstraţi BISERICA(sg.) LUI DUMNEZEU, pe care a câştigat-o cu însuşi sângele Său." - Fapte 20, 28

- "Învăţându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, şi iată EU CU VOI SUNT (erau prezenţi doar apostolii- clerul Bisericii) în toate zilele, PÂNĂ LA SFÂRŞITUL VREMILOR. Amin." - Matei 28, 20

- „Şi EL ESTE CAPUL trupului, al Bisericii; El este începutul, întâiul născut din morţi, ca să fie El cel dintâi întru toate." - Coloseni 1, 18

| Moisie explică (pentru milan9):

Tinand cont de faptul ca Christos mantuieste totio noamenii prin moarte si apoi ii primeste in imparatia sa care este IADUL, mai intreb inca o data, de ce aveti nevoie de mantuirea lui Lucifer prin moarte, si de imparatia sa care este Iadul?

| milan9 a răspuns:

Dar ce relevanta au aceste lucruri pentru tine daca tu esti un fanatic al unei religii NECRESTINE caruia iti place sa-ti insulti propria religie fiind atat de murdar si intolerant...

Eu accept ca sunt un iubhitor al documentatiei si al adevarurilor care se pot dovedi, dar din pacate pentru tine, asta nu se cheama religie ci Cunoastere Rationala adica LUMINA adica exact inversul credintei a proasta care intuneca mintile oamenilor asa cum recunoaste si Apostolul Pavel mai exact in Corinteni 4 4. "În care Dumnezeul veacului acestuia a orbit minţile oamenilor"

| milan9 a răspuns:

Dar ce relevanta au aceste lucruri pentru tine daca tu nu cunosti SFANTA SCRIPTURA?!

Te inseli amarnic!
Eu cunosc singura sfanta scriptura, adica cea inspirata de Dumnezeu, in timp ce tu crezi in scriptura FURATA si Marsavite de apostolii Diavolului, si o asemenea scrisptura furata si marsavita nu poate fi sfanta decat daca il ai ca Dumnezeu pe Lucifer, si iata ca biserica ta il slaveste pe Lucifer ca Dumnezeu asa cum arata si acest link:
http://www.youtube.com/watch?v=0IgdzyMNfjw