Dragul meu trebuie sa intelegi ca Biblia este a crestinilor pentru ca in ea se gasesc foarte multe profetii cu privire la venirea Domnului Isus si care s-au implinit intocmai dupa cum este scris!
In intreg Noul Testament, apostolii au apelat la doua aspecte din viata lui Isus pentru a-I dovedi mesianitatea.Primul a fost invierea iar al doilea a fost implinirea profetiilor mesianice.Vechiul Testament scris de-a lungul unei perioade de peste 1000 de ani contine cateva sute de referiri la Mesia cel asteptat.Toate acestea implinindu-se in Hristos realizeaza o confirmare puternica a identitatii Sale de Mesia.
Ai citit Talmud? Eu am citit 2 cateva citate insa este de un rasism de necunoscut.
Nu am citit Talmudul, insa am citit asemanarile si deosebirile dintre acesta si Biblie.
Doua vorbe tri prostii!
1 Biblia cu toate profetiile ei, era a religiei mozaice cu cca 3000 de ani inaintea aparitiei crestinismului!
2 A doua mare idiotenie este sa crezi ca ea prevesteste venirea Domnului Isus cand este foarte clar ca profetiile prevestesc un Messia al evreilor si nici un Domn al crestinilor!
3 Noul Testament este un text scris la comanda unui mare criminal si cel mai mare sarlatan din istoria omenirii.
4 Mesianitatea nu se dovedeste de niste sarlatani ci se recunoaste de tot poporul, ceea ce nu s-a intamplat!
5 Din cele cateva sute de profetii niciuna nu se refera la faptul ca Dumnezeu va avea un fiu care va fi al doilea Dumnezeu.
6 Toate aceste minciuni intru Hristos, plus versetele din Biblie in care recunoaste ca el este Lucifer si Stapanul cheilor Iadului, coroborat cu faptele diabolice din istoria bisericii crestine, ne dovedesc ca Dumnezeul tau este Satana!
Isaia 48:,, De multă vreme am făcut cele dintâi prorocii, din gura Mea au ieşit şi Eu le-am vestit: deodată am lucrat, şi s-au împlinit.
Isa 41.22; Isa 42.9; Isa 43.9; Isa 44.7-8; Isa 45.21; Isa 46.9-10; Ios 21.45;
4 Ştiind că eşti împietrit, că grumazul îţi este un drug de fier şi că ai o frunte de aramă,
Ex 32.9; Deut 31.27;
5 ţi-am vestit demult aceste lucruri, ţi le-am spus mai înainte ca să se întâmple, ca să nu poţi să zici: „Idolul meu le-a făcut, chipul meu cioplit sau chipul meu turnat le-a poruncit!"
Exista in Vechiul Testament peste 300 de profetii care s-au implinit in Isus.
Dorugar ma lasi cu nebunia asta daca tu crezi ca Lucifer e Dumnezeu ai innebunit.
Nu eu il cred ci crestinii o fac!
Eu stiu ca Isus se recunoaste ca fiind Lucifer, si stapanul cheilor Iadului!
Faptul ca mai toti crestinii il cred Dumnezeu nu mi se poate imputa mie!
E o carte sfanta si pe langa asta pavel a fost un om neprihanit cum nici altul nu mai este
kaynmaincallme întreabă: