Dragutule, nu sunt de loc derutat, ci doar luminat in privinta sarlataniei crestine! Eu nu confund nicio traditie cu nimic, si cu atat mai putin cu "inchinarea pe care NU a promovat-o Isus Christos, pentru ca Isus Christos nu a existat decat in inchipuirea celor care nu STIU, spre deosebire da rabinul Isus din Nazareth, care era un personaj real si nu unul virtual ca si Christos.
2) Nu ti pot oferii nici un exemplu despre primii crestini pentru ca primii asa zisi crestini(inclusiv Apostolii) NU erau crestini ci erau sectanti ai religiei mozaice! Crestinismul, dragul meu, a fost murdarit inca de la inceput, si anume cand ucigasul Pavel si-a dat seama ca nu mai are sanse sa urmeze calea religiei mozaice al carui Dumnezeu Judeca dupa fapte, pentru ca faptele lui subt exact CRIMA, adica prima porunca din Lege. Motiv pentru care acest criminal a declarat Legile lui Dumnezeu ca fiind GUNOI, si asa a inceput crestinismul care si astazi isi bate joc si il blasfemiaza pe Dumnezeu Creatorul, considerand ca Dumnezeu o amarata CREATURA sub forma unui rabin mozaic nenorocit!
Prin urmare eu imi dau PREA bine seama pe unde umblu, dar tu? cel care ca si crestin te kci pe Legea lui Dumnezeu, esti constient de ceea ce faci?
Da,m-am lamurit,tu esti cel mai intelept om de pe pamant,un fel de amestec caruia ar trebui sa-i punem un nume:Nostradamumamaomidaezechieluisaiaieremiadaniel,ce mai sunt incantat de raspunsul tau atat de mult ca ma duc sa-mi fac un ceai! Cred ca-ti pierzi prea mult timpul citind pe net, lucru care poate dauna nu doar sanatatii ci si intelectului! Ai grija de tine pentru ca faci afirmatii periculoase, dar ma rog, vad ca aici totul este permis.Un singur amanunt, daca poate fi numit asa:doar in mintea unora Isus este Dumnezeu, pentru asta nu trebuie sa-l faci raspunzator nici pe el si nici pe Pavel.In plus cine-ti permite sa fii atat de radical, tu detii legea si noi nu stim? Cum iti permiti sa ma-ntrebi daca sunt constient de ceea ce fac?!? Tu chiar stii cui ma inchin eu?!? Nu crezi ca ai intrecut masura?!?
Fiercare cu viata lui. odata cenoi credem nu trebuie sa ne intereseze de altul chiar si o lege nu poate sa ne faca satanisti.
Doar ca acea Lege care va face satanisti este Legea lui Dumnezeu!
Asa ca ce CREDETI voi si nu trebuie sa va intereseze?
Nu trebuie sa va intereseze adevarul pentru ca sunteti credinciosi?
Tu chiar realizezi ce porumbel ti-a iesit pe gura?
Pff legea e lege poate sa fie si de la Dumnezeu dar eu care nu vreau sa cred nu cred si gata!
"Sincer. Am studiat si "religia" asta. Nu este chiar asa cum se crede a fi. Unele idei sunt interesante, dar foarte putine dintre ele (cum ar fi cele cu mitologia, proiectile astrale (unele dintre preferatele mele) etc.)."
Din ce ai raspuns i-ai studiat doar pe satanisti rebeli(da astia fac toate tampeniile si se maltrateaza etc.) si pe cei traditionali, dar mai sunt modernii, unde Satan nu reprezinta decat o idee, adevaratul zeu fiind TU.
Proiectiile astrale nu isi au radacinile in satanism.
frato întreabă: