Hai bre ca ai pus in fund toti ateii nici jupuiti de vii nu au postat sa recunoasca ca sunt maimute.Nici lor nu le vine la socoteala chestia scrisa de tine ",,,Dumnezeu este tot o maimuta,,,,,, l-a facut pe Om dupa chipul si asemanarea Sa,,,.De aici reiesind o afirmatie falsa ca omul este maimuta. Daca il scot pe Dumnezeu din ecuatie ramine genetica si deci dupa tine omul tot maimuta este.Lucru fals,,,, deoarece ai plecat de la un fals si ai dat tot in fals pe care tu il proclami un adevar care nu este adevarat deoarece nu suntem chiori
Apoi :
Prin teoria ta fortata ai vrea sa credem ca exista o literatura a maimutelor, poate si o filosofie a lor Lucru de care nu am auzit deci nu sunt de condamnat ca nu stiu nimic de civilizatia maimutelor. Poate o exista in mintea ta si civilizatia delfinilor si arta porcilor, filosofia pisicilor
Apoi :
Ai si tu perfecta dreptate cind te duci la Circul de Stat si vezi lighioana pe motoreta sa zici ca seamana cu tine la perfectie
Apoi :
Posibil si acest lucru deoarece tu poate nu ai oglinda pe acasa si nu ai reusit sa vezi cum arati.
Apoi :
Ma minunez ca nu ai vazut lumea pe strada dar si aici esti de inteles deoarece tu ai punga-n cap si te duce cineva cu capastrul pe drum.
Apoi :
Daca tu semeni cu lighioana din arena Circului asta nu implica evolutionismul ba din contra extinctie scrie pe tine.
Apoi :
Poate tu te crezi deosebit deoarece ai palme si la picioare dar cum poti umbla cu manusi pe post de pantofi Daca pui ghete cum mai poti minca cu picioarele?
>Daca il scot pe Dumnezeu din ecuatie ramine genetica si deci dupa tine omul tot maimuta este. Lucru fals,,<
Lasa-l tu pe Dumnezeul tau in ecuatie ca ala e tot maimuta pentru ca nu crede in Evolutie!
Noi atei STIM ca am evoluat din maimuta si am ajuns OAMENI adica Dumnezei mai adevarati decat maimutoiul la care te inchini tu!
Dar cui sa-i explici sa priceapa?
Unei fleoaste de noroi cu ochi si gura, noroi din care se fac si oalele de noapte, si se stie prea bine ca pentru voi fleoastele din noroi nu exista Evolutie, pentru ca nici noroiul si nici oala de noapte nu evolueaza ci se folosesc la alte necesitati.
1) Omul este 98, 5% identic cu maimutele primate!==greșești, vorbești de asemănarea cu cimpanzeii.
Cu gorilele asemănarea este mai mică 94, 95 sau 96 %.
2) Nu Dumnezeu, a scris Biblia, ci niște oameni.
Deci Dumnezeu, nu poate să fie făcut răspunzător, pentru prostiile scrise în Biblie.
Si asemanarea asta este mai mult trupeasca? sau mai mult spirituala? sau este deamandoua?
Este mai mult grafica!
Dar si aici se cuvine sa adaugam ca nici din acest p. de v. nu a fost o lucrare perfecta, pentru ca derulandu-se acea zdreanta, imaginea reala arata cu totul altfel!
Dar de ce sa vorbim despre un giulgi?
Ai cumva convingerea ca Dumnezeu a murit?
Cum ai ajuns la aceasta concluzie?
Citindu-i testamentele?
Sau marele Zeu Cimpan este nemuritor?
Dar tot n-am stabilit seamna omul cu marele Cimpan-Zeu pe nume Yahwe, sau nu?
Dumnezeu este introchiparrrea iubiri si puritati...El este inchipuit de fiecare pictor intr-o icoana...imagineazatil si pune pe hartie//
Dumnezeu nu este pictat in icoane ala din icoane este Iisus.
Nu am contestat asta, doar ampus o intrebare ce tine de LOGICA!
Am inteles din postarea ta ca dupa parerea ta, Dumnezeu seamna cu reprezentarile umane de pe icoane!
Sau altfel spus, El este identic cu cei care sunt 98, 5% ca maimutele primare.
Am spus condamnare in alt sens, oricum, mi-i indiferent. Daca cred in Dumnezeu, ar trebui sa stie ca El a creat Omul dupa chipul lui, iar pe maimute asa cum sunt ele, in caz ca nu crede, poate sa aplice teoria oamenilor stiintifici, care spune ca am evoluat din maimute, o mutatie.
Maii...da sa stii ca ai dreptatethx pentru avetrisment
Cred ca stiu si eu povestioara cu sfanta treime, dar nimeni nu a vazut cum arata Dumnezeu, nu se stie daca arata la fel ca Iisus sau diferit si de asta nu este reprezentat in icoane. Reprezentarea lui Iisus din icoane este facuta pe baza giulgiului de la Torino, cand o sa gasesti unul si cu fata lui Dumnezeu sa am anunti.
Omul nu se trage din maimute ...si uita-te la icoane.si iti imaginezi cam cum arata, si ''dupa chipul si asemanarea sa'' nu se ref ca l-o facut pe identic cu el
Are stramos comun cu maimutele
Eu nu am zis ca Omul se trage din maimuta, ci am spus ca genetica a dovedit clar ca omul se aseamana in proportie de 98, 5% cu o maimuta primata!
In concluzie, daca omul aeste creat de Dumnezeu, si daca Dumnezeu spune in Biblie ca l-a facut pe om dupa chipul si asemanarea sa, atunci intrebarea este:
Care este procentul care defineste asemanare Sa cu o maimuta?
O fi cumva 100% cu cea a unui om, adica si El seamna in proportie tot de 98, 5% cu o maimuta?
Ce credeti?
Wow,buna intrebare! Nu cred ca ar trebui Sa-l subestimam pe Dumnezeu.El este singurul care stie cum arata si eu nu cred tot ce scrie in biblie ca si cum ca Dumnezeu a luat o coasta de la Adam si din ea a facut-o pe Eva, atunci ar trebui sa imi ia si mie o coasta si sa-i fac pe copi mei.
Deci sa revin la subject.Nu avem de unde sa stim cum arata Dumnezeu,daca este o maimuta(cea ce ar fi prea de tot).
Poate nu vrei sa citesti mult ce scriu dar mai fi atent la o chestie:
Pana acum nu credeam ca ne tragem din maimute ca ar fi trebuit pana si azi ca o maimuta sa se faca om,dar,fratemiu se prostea cand mi-a zis:ceva de genu ca specia aia de maimute din care ne-am tras a disparut cu ani astia si ni-a lasat pe noi(daca inteleg ce ti explic aici)
In fine, nu avem de unde sa stim cum arata Dumnezeu, no doar prespunem
Nu avem de unde sa stim nici daca exista da cum arata