Elohim sau iahve sau savaot cum i se mai zice in bibblie se refera la zeu
In textul ebraic vechi textual, cuvantul elohim inseamna zei
Ai auzit de Stephan Hawking unul dintre cei mai mari savanti din zilele noastre intrebariile sale sunt ''cand si cum a aparut universul. de ce ne aflam aici '' deci oamenii de stinta inca nu stiu cu exactitate cand a aparut universul si cum a aparut
Probabil fraza asta tot din biblie ai citit-o nu? cum, sa fim divini daca suntem oamenii trezeste-te.
Citestel pe stephan hawking unul dintre cei mai mari savanti din zilele noastre, nu mai citi biblia ca acolo nu descoperi nimic.
Nu a zis asa ceva a pus intrebari, iar oamenii de stinta au emis teorii dar nu se stie exact cand a avut loc bing bengul
Nu sunt divini, si nici diabolici.sunt oameni rai si oameni buni
Nu se stie cu cate miilirde de ani in urma a avut loc explozia lasa geneza acolo sunt povesti de adormit copii
Biblia =legendele olimpului si in biblie ca si in legendele olimpului este vorba de zei. grecii veau zeii lor iar israelitii alti zei la care se inchinau.esti intoxicat mai baiete daca in biblie s-ar fi scris ca planeta are o forma triunghiulara ai fi luat informatia ca un adevar spus de dumnezeu
Terminati cu absurditatile, voi nu stiti ce vorbiti..Practic in ziua de azi, cel care conduce lumea este un Dumnezeu si acel Dumnezeu este Satan, el conduce lumea in prezent.Pana sa ajungem la Dumnezeu mai este si va trebuie credinta nu intrebari stupide.
Omule lasa-ne! Esti un defaimator al Bibliei, vrei sa induci in eroare oamenii, nu vezi ca majoritatea sunt stapaniti de traditii si lucruri auzite din batrani? decat o mica parte citesc Biblia si sunt 100% ca cei care citesc biblia in fiecare zi nu iti asculta toate prostiile pe care le gandesti.
Nici n-am vrut sa va contrazic,dar e foarte evident,cum in prezent se intampla atatea probleme, atatea mentalitati paranoice, razboaie, foamete, sclavie.Deci e clar de cine este condusa lumea.E o chestiune simpla de logica. Daca ar fi condusa lumea de Dumnezeu, nu cred ca omenirea s-ar fi confruntat cu atatea probleme.
Razboiele care se duc sunt tot din cauza religiilor, putini sunt cei care cred cu adevarat in dumnezeu. exemple care cred in existenta unui creator ar fi Stephan Hawking, Leo Taxil, Giordano Bruno, e.t.c. care au reusit sa se desparta de turma manipulata si noi in mare parte suntem religiosi si credem in religii suntem departe de adevar si de divinitate.
Biblia,pentru mine nu mai reprezinta mare lucru, decat o carte in care in care sunt descrise fapte ale unor triburi care credeau in zeii ''Elohim'' si nu se referea la divinitate iar majoritatea erau analfabeti care habar nu aveau ce forma are planeta.si creare planetei, cu tot cu animale, cu apa crearea lumini, si a intunericului in cele 6 zile iar a 7 zi s-a odihnit este un haos total, iar cei care au rostit adevaruri au fost arsi pe rug