Nu mai minti, si nu mai pune de la tine (adica sa-i alunge) ca acusi mai spui ca le-a dat stapanirea sa manance prune!
Isus recunoaste singur ca Dracii nu pot fi alungati vezi Matei 12.42 - 45, asa ca nu mai mintii!
Iar exemplul biblic dat de tine coroborat cu ceea ce recunoaste Isus in Matei 12.42 -45 este dovada ca ei erau o banda de sarlatani care prosteau lumea!
Si cu asta esti Sah -Mat, ca degeaba o citesti daca nu pricepi ce scrie in ea!
Ca draci nu poti fi alungati na pai atunci cum o alungat Isus draci din porcii... si mai sunt exemple vezi ca habar nai ce vb lasa subiectu religie si cautati alta ocupatie...
Si uite ce scrie la Matei 12: 42-45 zi-mi unde zice ca draci nu pot fi alungati...
42. si-i vor arunca in cuptorul aprins; acolo va fi plansul si scrasnirea dintilor.
43.Atunci cei neprihaniti vor straluci ca soarele in imparatia Tatalui lor. Cine are urechi de auzit sa auda.
44.Imparatia cerurilor se mai aseamana cu o comoara ascunsa intr-o tarana.Omul care o gaseste o ascunde si de bucuria ei se duce si vinde tot ce are si cumparatarana aceea.
45.Imparatia cerurilor se mai aseamana cu un negstor care cauta margaritare frumoase
Vezi ca ai confundat capitolul!
In Matei 12 43 gasesti asta:
"43. Şi când duhul necurat a ieşit din om, umblă prin locuri fără apă, căutând odihnă şi nu găseşte.
44. Atunci zice: Mă voi întoarce la casa mea de unde am ieşit; şi venind, o află golită, măturată şi împodobită.
45. Atunci se duce şi ia cu sine alte şapte duhuri mai rele decât el şi, intrând, sălăşluiesc aici şi se fac cele de pe urmă ale omului aceluia mai rele decât cele dintâi"
Ai inteles ce scrie aici, sau vrei sa iti traduc?
Daca eu sunt o persoana ilogica, atunci cum se face asta: http://translate.google.com/#ro|la|luceafar%20%20%0A
Şi când duhul necurat a ieşit din om
Auzi ce ma chinui eu cu tine du-te la un pastor vorbeste cu el despre problemele tale legate de religie...
Auzi da de ce sa mai vorbesc eu cu tine cand vad ca esti contra religie imi bat eu capul degeaba. Bafta incontinuare
Se explica prin faptul ca nu functioneaza bine acel traducator.
Dar te-as intreba si eu ceva... si anume cum iti explici tu ca timp de peste 1500 de ani in biserica crestina, Isus a fost slavit cu numele de Lucifer?
>Şi când duhul necurat a ieşit din om<
Si citeste in continuare sa vezi ce scrie!
Eu sunt impotriva a tot ceea ce este negativ, chiar si impotriva minciunii numite religie, inventata cu scopul de a prosti, manipula si a beli oamenii!
Diferenta intre mine si alti anti, consta in faptul ca eu pot dovedi cu argumente biblice gaurile din curul religiei crestine
Cine ti-a zis asta? Din ce stiu eu in Vechiul Testament Satan se revolta si vrea sa fie el conducatorul si ai putea sa citesti la Iov unde il provoaca pe Dumnezeu.