Exact. Ceilalti ar fi cam tot pe acolo daca e sa judecam corect, dar fiindca sunt mai multi la acelasi animalut e acceptat ca ceva normal.
"cum sunt catalogat daca vorbesc cu un animalut de plus?" - dacă n-o faci in public e ok. Dacă ai peste 12 ani nu e ok
Pai noi vorbim cu Dumnezeul adevărat, dar tu ai vorbi cu cineva care nu exista. Logic și ușor de înțeles
De ce zeul tau a făcut universul într-o nanosecundă și nu într-o femtosecunda, sau într-o attosecunda? Unde scrie că soarele nu este o stea sau unde scrie că în univers exista doar soarele Luna și pământul? Cum sa scrie in biblie că Dumnezeu a făcut universul? Cuvântul univers a apărut cu mult timp după ce a fost scris vechiul testament. Dumnezeu a creat universul prin Fiul Său și a creat mai întâi timpul spațiul și apoi materia, putea să facă universul dacă voia in 10000 miliarde de ani sau deodată, dar Lui Dumnezeu Îi place să facă lucrurile treptat nu deodată că nu are același farmec.Tu daca faci gogoși ți-ar place sa le faci deodată? Și nu a obosit, El doar a încetat să mai creezi lucruri, El practic și acum "odihneste"
Când am zis eu că Dumnezeu nu a creat universul? In biblie nu scrie că Luna are lumina proprie, o numește luminator că luminează pământul.E chiar așa de greu de înțeles? Soarele și celelalte stele* Și repet Biblia nu neaga existența celorlalte planete!
Cum sa scrie in biblie că Dumnezeu a făcut universul-Cuvântul univers a apărut cu mult timp după ce a fost scris vechiul testament. (Eu mă refeream că nu avea cum să scrie "univers" in Biblie fiindcă acest termen a apărut după ce a fost scrisa geneza
Exact. Ceilalti ar fi cam tot pe acolo daca e sa judecam corect, dar fiindca sunt mai multi la acelasi animalut e acceptat ca ceva normal.
De unde stii ca sta, ca doar dupa mintea ta el nu exista
chiftelutacrocanta întreabă:
BunaciuneaTPU întreabă: