| Dorugar a întrebat:

Oare cum va explicati ca Dumnezeu nu a creat nici Raiul si nici Iadul, fapt confirmat in textele din V. T.
Cum va explicati ca Iadul apare odata cu nasterea lui Isus Christos in Noul Testament?
Oare sa fie o pura coincidenta ca Dumnezeu Tatal il numeste pe fiul Sau ca fiind Diavol?(vezi Apoc.12.12) si oare sa fie o coincidenta ca Isus Christos dupa inviere se lauda ca este SEFUL IADULUI, nu si al raiului?

41 răspunsuri:
| EmaS a răspuns (pentru olgun):

Tu nu crezi ca Isus este Fiul lui Dumnezeu?!

| Dorugar explică (pentru EmaS):

Parca nu te mai maturizezi de loc, vad ca esti la nivelul unei fetite de la gradinita care spune Ba tu Ba tu, crezand ca asta este argument!
In realitate nu esti la nivelul intelectual sa poti face diferenta intre ceea ce inseamna Dumnezeu Fiul, si ce inseamna sa fi fiu al lui Dumnezeu pentru ca teoretic toti suntem "creati" de "tatal nostru"!

| EmaS a răspuns (pentru Dorugar):

Cred ca tu mai ai nevoie de multa intelepciune ca sa intelegi ca Domnul Isus si satan sunt doua persoane distincte cu o personalitate total opusa, diferite ca de la cer la pamant!

Domnul Isus prin Biserica sa a comis mult mai multe crime si bicisnicii decat Domnul Satan ...cum iti explici asta?

Oamenii au facut acest lucru, nu Dumnezeu.

| olgun a răspuns (pentru EmaS):

La propriu sau la figurat asa cum si Israel este ''intaiul mascut al Lui Dumnezeu ''?

| olgun a răspuns (pentru EmaS):

Este fiul mariei la propriu si fiul lui Dumnezeu la figurat, asta cred, sau tu crezi ca este fiul mariei la figurat si fiul Lui Dumnezeu la propriu, adica l-a nascut Dumnezeu ci nu maria asa cum spune ''Crezul'' Niceean?

Acei oameni criminali lucrau ca si tine in numele lui Isus si faceau parte dintr-o biserica in care erau primite toate curvele si criminalii care accepta sa se pocaiasca, asa cum este cazul si in biserica ta!

Nu conteaza ce cred eu ci conteaza faptul ca Biblia nu ne explica povestea nasterii lui Isus din Treime si nici Dumnezeu nu-l accepta pe Isus ca Dumnezeu si Mantuitor

| Dorugar explică (pentru olgun):

Eu nu ma iau dupa crezul Nicceean ci cred ce spun contemporanii sai, si anume ca Tatal lui nu era unu ceresc ci un amarat de soldat roman pe nume Abdes Pandira!

Adu-mi argumente in favoarea celor scrise de tine.Eu ti-am adus ca Isus este Fiul lui Dumnezeu.