| WhatheWow a întrebat:

Oare de ce are nevoie Dumnezeu de niste robi?

Răspuns Câştigător
| irbis a răspuns:

Nu are. Doar cei care incearca sa convinga oamenii de treaba asta au, pentru a profita personal.

| TooNight a răspuns (pentru irbis):

Tu gandesti inainte sa vorbesti, sau ce-ti trece prin cap aia scrii? Cum poate profita personal daca el nici macar nu-i persoana?

| WhatheWow explică (pentru TooNight):

El gindeste bine; tu nu ai inteles ce vrea sa spuna!

| TooNight a răspuns (pentru WhatheWow):

Cu ce-l incalzeste pe Dumnezeu daca are "robi"? Robii ce pot sa-i faca? Inafara de faptul ca i se roaga, si ce mai fac alti credinciosi?

| irbis a răspuns (pentru TooNight):

Citeste mai atent ce am spus eu, ca vad ca nu ai inteles.

| TooNight a răspuns (pentru irbis):

Ok.winking

37 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Dar tuturor celor ce L-au primit le-a dat dreptul sa se faca copii ai lui Dumnezeu!

| WhatheWow explică (pentru EmaS):

Copii adevarati, ca Isus?

Buna incercare EmaS, dar asa ceva incercau altii sa-mi arate prin anii '90!

| EmaS a răspuns (pentru WhatheWow):

Cuvantul lui Dumnezeu este acelasi ieri si azi si in veci!"Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu; născuţi nu din sânge, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu" (Ioan 1:12-13).http://www.youtube.com/watch?v=bcfxIxFSnQA

Daca 99% din populatia acestui pamint iti spune ca nu exista Dumnezeu iar sufletul si ratiunea ta iti spune ca exista, in cine iti pui increderea?

In Dumnezeu, bineinteles!

Si mie sufletul si ratiunea nu ma lasa sa cred Biblia si religiile, povestile spuse la " gura sobei "; poate ca exista un " Dumnezeu " dar nu in forma care e prezentata de religii.

Eu nu ma bazez pe o religie.Credinta mea nu este una oarba.Eu am o relatie personala cu Isus si El ma ajuta, imi raspunde la rugaciuni, ma mangaie cand sunt trista, El nu m-a dezamagit niciodata!

Pai vezi, atunci nimeni si nimic nu-ti poate distruge aceasta Credinta!

Răspuns utilizator avertizat
| Alikke a răspuns:

Dumnezeu nu are nevoie de robi.
Este propriul sau rob si stapan.
El are nevoie de prieteni.
Si isi iubeste prietenii atat de mult, incat le-a daruit secretul pacii si vietii eterne.
Dar omul a uitat ca chiar daca nu are pe nimeni, el are un prieten.
Si acela este peste tot. Oriunde te uiti.
Chiar si intr-o furnica.
In orice suflet, in orice lucru din natura, in tot universul exista Dumnezeu.
Si oamenii sunt (sau ar trebui sa fie) prietenii universului. Pentru ca toti oamenii au o parte din univers, energie, natura in ei. De asemenea au si o parte animalica.
Si oamenii il au pe Dumnezeu. Dar nu stiu cum sa il vada. Pentru ca nu stiu ca Dumnezeu vrea de fapt sa le fie prieten.

"Pentru ca Dumnezeu nu porunceste celor pe care Dumnezeu ii creaza, Dumnezeu pur si simplu, le spune copiilor lui Dumnezeu: in felul acesta ve-ti stii ca veniti acasa." - Neale Donald Walsch

| RAY a răspuns:

Nici macar nu existaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

| Dorugar a răspuns:

Ca sa cotizeze la popi, si ca sa poata fi condusi de acestia ca pe o turma de oi proaste si fara ratiune!

| DyNo a răspuns:

Nu Dumnezeu are nevoie de robi, ci preotii, ca daca nu ar avea robi cine le-ar mai da banii? Cine ar mai venii in fiecare duminica si in fiecare zi de sarbatoare religioasa la biserica pentru a scoate ei bani?

| WhatheWow explică (pentru DyNo):

Da, si pe linga faptul ca-si pierd un anumit statut in societate, trebuie sa mai si munceasca!

| Generalul a răspuns:

Zeii se asemeana surprinzatori de mult happy cu oamenii care i-au inventat. Adica e interesant ca un god care are puterea de a crea universuri si viata si nu stiu ce, are brusc nevoie de legiuni ingeresti pe post de bodyguarzi si de niste furnici (oamenii) care sa-l venereze la fiecare pas si sa se pocaiasca pentru pacatele lor (nu putine, daca citim biblia). Crestinii nu sunt robii Domnului din pacate, sunt doar robii propriei ignorante...

| TooNight a răspuns:

Dumnezeu nu are nevoie de robi, ingerii nu sunt robii Lui, copii Sai sunt credinciosii adevarati.

Dar atunci ce asteapta de la noi, sa impartim Puterea cu El sau sa-L slavim non stop si neincetat?!

El,locuieste in ceruri.In Rai.Acolo,dupa ce vom pleca de pe pamantul asta, ne vom duce acolo unde a pregatit el loc copiilor sai.Adica in Rai.Nu vrea non stop,pentru ca daca voia non stop,ne facea roboti,nu oameni.laughing. Dar macar sa-i multumim pentru ceea ce avem,pentru aer, viata, mancare, apa, si tot ce mai avem.

Multumesc pentru tot, Doamne! Nu-i ajunge daca o spun sincer?

Ba da. Dumnezeu nu vrea nimic lumeste de la nimeni, pentru ca el ne da tot ce avem.Nu te simti putin altfel dupa ce i-ai multumit?happy

Ma simt implinit!

Eu am vorbit serios cu tine,daca vrei sa faci misto, fa, n-ai decat. Si daca-mi permiti, as vrea sa raspund si eu la intrebarea de tine, pusa lui EmaS. Daca 99% mi-ar spune ca nu exista Dumnezeu, iar sufletul si ratiunea mea imi spun ca exista, eu mi-as pune increderea in ce am.Adica:am un suflet, si o ratiune. Populatia nu-i a mea.Eu nu depind de populatie.Ma-ncred in ce am, nu in ce exista, dar nu stapanesc.

Pai vezi, si la mine e la fel!

Tu esti ateu, sau esti de alta religie?

Da, sint 100% ateu dragule; eu cred in Evolutie!

Sunt fata.laughingwinking

Si eu baiat,

| shaormaru2000 a răspuns:

Tu daca ai putea sa ai sclavi, nu ai vrea?