| WhatheWow a întrebat:

Oare de ce are nevoie Dumnezeu de niste robi?

Răspuns Câştigător
| irbis a răspuns:

Nu are. Doar cei care incearca sa convinga oamenii de treaba asta au, pentru a profita personal.

37 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| WhatheWow explică (pentru EmaS):

Pai vezi, atunci nimeni si nimic nu-ti poate distruge aceasta Credinta!

| WhatheWow explică (pentru lolosaurus):

Pai ce folos sa fi Atotputernic daca nu ai pentru cine!

| Alikke a răspuns:

Dumnezeu nu are nevoie de robi.
Este propriul sau rob si stapan.
El are nevoie de prieteni.
Si isi iubeste prietenii atat de mult, incat le-a daruit secretul pacii si vietii eterne.
Dar omul a uitat ca chiar daca nu are pe nimeni, el are un prieten.
Si acela este peste tot. Oriunde te uiti.
Chiar si intr-o furnica.
In orice suflet, in orice lucru din natura, in tot universul exista Dumnezeu.
Si oamenii sunt (sau ar trebui sa fie) prietenii universului. Pentru ca toti oamenii au o parte din univers, energie, natura in ei. De asemenea au si o parte animalica.
Si oamenii il au pe Dumnezeu. Dar nu stiu cum sa il vada. Pentru ca nu stiu ca Dumnezeu vrea de fapt sa le fie prieten.

"Pentru ca Dumnezeu nu porunceste celor pe care Dumnezeu ii creaza, Dumnezeu pur si simplu, le spune copiilor lui Dumnezeu: in felul acesta ve-ti stii ca veniti acasa." - Neale Donald Walsch

| RAY a răspuns:

Nici macar nu existaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

| Generalul a răspuns:

Zeii se asemeana surprinzatori de mult happy cu oamenii care i-au inventat. Adica e interesant ca un god care are puterea de a crea universuri si viata si nu stiu ce, are brusc nevoie de legiuni ingeresti pe post de bodyguarzi si de niste furnici (oamenii) care sa-l venereze la fiecare pas si sa se pocaiasca pentru pacatele lor (nu putine, daca citim biblia). Crestinii nu sunt robii Domnului din pacate, sunt doar robii propriei ignorante...

| shaormaru2000 a răspuns:

Tu daca ai putea sa ai sclavi, nu ai vrea?