Stai bre asa ca esti depasit de situatie.Au descoperit mormintul lui isus, mai avea si 2-3 neveste parca si 4-5 copii.Dar nici japonezii nu se lasa mai prejos au si ei un isus.Mai descoperisera un pietroi ciudat care vezi doamne trintea jos toata Scriptura dar ala dorea sa vinda cioroiul vopsit pe post de papagal.Eu zic ca ar trebui sa iei niste teze de la bac si sa le duci la marea moarta ca nici milioane de experti nu pot descifra ce au scris musterii.
Biblia cu ce sta scris in ea, ne este de ajuns, fara descoperirile astea iesite ca ciupercile dupa ploaie
Ai zis bine "in urma cu ceva timp au fost descoperite"
Când crezi că aveau timp să testeze prin metode ştiinţifice perioada din care datează, să analizeze formatul scrierii şi să le şi traducă. Din moment ce au fost găsite într-o peşteră trebuie mai întâi verificată autenticitatea lor (din ce secol datează, autori, interpretare etc). De obicei durează...
Ai intrat pe un teren neprietenos
Cele amintite de tine sunt ținute secrete, tocmai pentru a putea continua ținerea în frâu a maselor, pentru a se evita isterizarea lor. Sunt multe, prea multe de spus aici. Nu este locul potrivit pentru a putea dezbate asemenea probleme, crede-mă
Daca reusesti tu sa traduci acele epistole ma anunti, cred ca stii abraica si toate celelalte limbi...