Pe mine faza cu Dexul mă face să râd
Ești amuzant așa de felul tău.
Explică asta...în Domeniul medicinei se folosesc extrase din plante care se foloseau si in trecutul îndepărtat.
Dacă oamenii din trecut nu aveau o tehnologie, nu aveau electricitate, nimic.
Cum și-au dat seama că acelea plante sunt bune pentru anumite boli?
Crezi că le-au încercat pe toate fără până au găsit ceva bun.
Aici este vorba de călăuzire spirituală.
Dragul meu, chiar daca ai sti ce scrie in DEX, ma tem ca nu intelegi. Este de ajuns un singur raspuns. Daca nu te intereseaza parerile "moderne" nu iti vaccina copiii, continua sa "crezi" ca Soarele se misca in jurul Pamantului, ca Pamantul este plat, ca ciuma bubonica a aparut din cauza pacatelor oamenilor si alte rahaturi din astea.
Nu cred ca am mai auzit vreodata asemenea exprimare: "părerile moderne nu mă interesează". Fara "pareri moderne" nu ai avea cum sa tastezi acum, cum sa te deplasezi, sa citesti, sa gandesti, sa respiri. Stai jos, nota patru!
Prin practica. Daca bagi mana in foc si te arzi o vei face si a doua oara?
Vrei sa iti fac un rezumat al botanicii? Al folosirii plantelor medicinale in epoca pietrei?
https://adevarul.ro/......index.html
"Calauzire spirituala" este un alt termen pentru un control imediat si ireversibil la spitalul de nebuni, sectia psihoze.
Faptul că tu deviezi de la subiect e altceva.
Dar vrei să pari mai special, in ochii mei ești un ratat.
Am spus că nu mă interesează părerile moderne care neagă, sau denigrează creștinismul.
Călăuzirea spirituală nu e ce crezi tu.
Băi moluscă, tu insulti făără să cunoști măcar adevărul.
Decât să vorbești prostii, mai bine taci.
"Calauzirea spirituala", admitand ghilimelele de rigoare este un hocus-pocus. Este la fel de adevarata precum Harry Potter sau Mos Craciun.
Nu te "calauzeste" nimeni in viata, decat propria persoana si propriile decizii.
Mai cunosti vreo alta nevertebrata, sau te opresti la regnul molustelor?
Care este "Adevarul"? Cum se face ca tu, un intelect limitat si ignorant, il cunosti? De unde cunosti acest adevar? De ce presupui ca stii adevarul?
Devierea, de la subiect sau aievea, iti apartine. Nu are nimic daca esti deviant. Toata lumea este egala.
Nu intereseaza pe nimeni "ochii" tai
Parerile "moderne" nu neaga sau denigreaza crestinismul. Nu poti nega ceva ce nu exista.
O religie este doar fictiunea tardiva si melancolica a celui care o practica!
Mult succe la scoala! Chiar ai nevoie de educatie! )
Eu nu presupun că știu adevărul.
Eu îl știu.
Iar religia poate fi o ficțiune.
Dar nu si Dumnezeu.
Nu știi ce înseamnă religie.
Așa că taci.
E diferența între o persoană religioasă și o persoană credincioasă.
Păi tu deviezi de la subiect si încerci să îmi,, bagi cuvinte în gură"
Reacționezi ca un copil.
Dar na. tu poți crede că întreg universul a ieșit dintr.un punct.
Ai si tu un loc pregătit la psihiatrie.
Care "adevar"? Despre ce? Cunosti toate adevarurile? Ai raspunsuri la toate intrebarile? Cred ca glumesti! )
Religia este o fictiune. Iar religia crede in zei. Asadar, fa calculele.
Vrei sa cautam impreuna sensul cuvintelor folosite de tine?
Crezi ca este vreo diferenta majora?
Ai pierdut de mult discutia. Mai ales pentru ca nu ai adus niciun argument notabil. Ce zic eu argument... vreun dram de coeziune!
ți-am mai spus că nu știi ce înseamnă religie.
Si cunoc adevărul despre Dumnezeu care face mai mult decât ai putea cunoaște tu vreodată.
Si repet, învață însemnătatea cuvântului, religie"
Probabil pentru tine are o "insemnatate" personala.
Termenul "religie" are un continut clar si precis. Stabilit deja. Il cunoaste toata lumea in extenso.
Asadar, adevarul este al tau si este personal. La fel ca zeul caruia i te inchini. Asta nu ti-o poate lua nimeni si este fix problema ta ce "cunosti" sau nu. Dar in aceasta frazeologie este relativ cu "a crede".
In fine, numai bine iti doresc. Nu are rost sa continuam acest periplu filosofic de vreme ce nu intelegi substratul.
Lumea a apărut dintr-un punct mic și s-a făcut mare și așa a apărut Universul?