Da tu CHIAR nu sti sa citesti? Poate ai nevoie de niste cursuri de scolarizare?
Stiu sa citesc, dar la cat de 'groasa' e biblia, ma ia somnul.
Am vazut ultima ta intrebare si as dori sa te informez ca autorul acestei intrebari stupide este, in ciuda aparentelor, un ateu dezorientat care nu ii suporta pe asa-numitii sectanti.
https://www.youtube.com/watch?v=X2OvFqqNYNc
Parintele ARSENIE BOCA - Sectele vor merge in iad cu Biblia in mana
Se vorbeste de unirea Bisericilor, deci de ajungere la sobornicitate. La sobornicitatea Bisericii ajung cei ce renunţă la confesionalitate… Tendinţa Papei de a atrage în acelaşi staul pe toţi creştinii nu se va realiza niciodată. Papa nu va ajunge niciodată la o turmă şi un Păstor în staulul Romei, deoarece Biserica are un singur Păstor: Iisus Hristos.
Sectarii au provocat o libertate catehetică care-i duce la erezie.
Diavolul ştie şi el Scriptura, însă diavoleşte, deoarece mintea lui fiind nebună, strâmbă înţelesul oricărui cuvânt, devreme ce el nu stă în adevăr, ci în minciună.
Dracii nu au putere asupra creştinului ortodox, botezat după rânduială, în Biserica. Botezul pocăiţilor (de tot felul) este lepădare de primul botez drept şi e păcat.
Nu da cu bâta în viespele sectare.
Ba unii vor ajunge ca, cu ajutorul demonilor, luându-se după amăgiri satanice, să pogoare chiar foc din cer amăgind chiar şi pe sfinţii adevăraţi. Aceştia sunt mucarii de azi, din mijlocul vostru, adică sectarii, care atunci când vor fi lepădaţi de dreptul Judecător vor zice: "Doamne, nu am făcut minuni în numele Tău? Nu ne-am închinat noi Ţie?" La toate acestea Dumnezeu le va răspunde: "Duceţi-vă de la Mine blestemaţilor fiindcă nu vă cunosc pe voi"
Vezi cum sectancti se unesc ca farisei in jurul meu, astia ma vor crucificat
Danut = sectanctule te asteapta diavolul sa te faca gratar :)) https://www.youtube.com/watch?v=b7hHFrtdCDc
Ce spuneam cu cititu, nici m esajele nu poti sa le citesti. Uite ca raspunsul este putin mai sus (repet):
"David a fost cel mai MARE Imparat uman din poporul evreu" acum ai inteles sau "repetam" clasa?
Atunci "retragete" pe tusa ca degeaba citesc eu si pentru tine, tot nu-ti intra in cap.
Hristos a spus ca dupa el vor apare lupi in blana de miel. Deja aparuse Iuda. Intunericul spiritual.
Irimia_Vlad_1998 întreabă: