| Moisie a întrebat:

Oare din ce cauza, acum cand Stiinta este atat de dezvoltata incat a explicat pe baza de dovezi ca nu Dumnezeu a creat Lumea si Universul, si nici macar pe OM, unii oameni au ramas atat de inapoiati incat cred ceea ce credeau si primitivii atunci cand nu exista stiinta ci doar credinta a proasta?
Sa fie din cauza ca religiosii nu evolueaza, ci doar involueaza, pentru ca ei nu accepta EVOLUTIA?

40 răspunsuri:
| dragos38 a răspuns (pentru Moisie):

Nu sunt mason, sa-i zicem inteligenta universala, spiritul universului, divinitatea, dumnezeu.nu ma intereseaza masoneria

Eu sunt, in religia crestina, dar am constatat si eu contradictiile din biblie/sunt texte din biblie au fost explicate dar majoritatea sunt falsuri, si imi dau seama ca nu este de inspiratie divina, ci a fost scrisa de mana omului.

| M25M a răspuns (pentru Moisie):

Este parerea ta, o inteleg dar nu o accept, eu cred ca e mai mult o stagnare decat o involutie.
Bine, daca stau bine sa ma gandesc, am vazut unele specimene ce par a fi involuate dar intram in altceva...

| Moisie explică (pentru dragos38):

Hai sa-i zivem "matrice" universala, ca tot e la moda filmul Matrix!

Daca rationezi, si vad ca o faci corect, se cheama ca nu esti adevarat crestin!
Un crestiin trebuie sa creada orbeste in religia sa!
Adica doar CREDE si nu cerceta!

Stiinta ne-a ajutat sa intelegem ca textele din Cap. Facere au fost aduse in religia mozaica de catre rabinii elenisti, adica grei, care le-au preluat din filozofia populara a Greciei antice, adica nicidecum nu are oricum Suvantul nu are origine divina, si am spus filozofia populara si nu filozofia clasica a marilor filozofi greci care au trait cu cca 500 de ani inaintea lui Isus si care prin explicatiile lor materialiste au explicat neasteptat de corect pentru acele timpuri aceste probleme.
Repet, iarasi pomenesti de STIINTA, inseamna ca NU esti un crestin adevarat pentru ca nu asculti de ce zice Timotei in versetul din 1 Timotei 6 si anume ca minciunile stiintei te indeparteaza de adevarurile religiei.

Da,asta este,si noi il avem pe ponta,dar asta e alta mancare de peste, eu doar ti-am zis ca oamenii de stiinta au explicat sensul cuvintelor din Biblie unde s-a putut, unde nu e clar ca sunt falsuri, intoxicari, e.t.c.

Asa este si cu Biblia, dar si cu Ponta.
Biblia il slaveste pe Diavol numindu-l "Dumnezeu Fiul", iar Ponta se infrateste cu Dracu pina trece puntea!
In concluzie dracu a infectat tot ce trebuia sa fie mai curat, adica biserica si guvernul.

Nu exista draci, dracii suntem noi oamenii.

Deci vad totusi accepti ca exista draci?
Intre oameni exista si draci si Dumnezei, depinde de ce alege fiecare!