Eu ma intreb ce o sa te faci tu care ai propovaduit minciuni si ai adus blasfemie lui Dumnezeu?
Isus este Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin El.Nu este alt nume sub soare in care sa capeti mantuirea.
Domnul Isus a zidit Biserica Lui si portile mortii nu o vor birui.„Tu eşti Petru, şi pe această piatră voi zidi Biserica Mea, şi porţile Locuinţei morţilor nu o vor putea birui." (Matei 16:18)
Sunt multe surse dar una singura este adevarata. Cuvantul Tau este Adevarul. Hristos in noi nadejdea slavei.Semanati potrivit cu neprihanirea si veti secera potrivit cu indurarea.
Vorbeste gura fara tine. Hristos elibereaza de cel rau. El are autoritate asupra celui rau.,, Când a văzut pe Isus de departe, a alergat, I s-a închinat
7 şi a strigat cu glas tare: „Ce am eu a face cu Tine, Isuse, Fiul Dumnezeului celui Preaînalt? Te jur în Numele lui Dumnezeu, să nu mă chinuieşti!"
8 Căci Isus îi zicea: „Duh necurat, ieşi afară din omul acesta!"
9 „Care-ţi este numele?", l-a întrebat Isus. „Numele meu este „legiune", a răspuns el, „pentru că suntem mulţi."
10 Şi Îl ruga stăruitor să nu-i trimită afară din ţinutul acela. ''