Leviticul 18:22 >> Sa nu te culci cu un barbat cum te culci cu o femeie.E un lucru dezgustator>>
1 Corinteni 6:9-11 >>... nici barbatii care se culca cu barbati nu vor mosteni regatul lui d-zeu>>
Din acelasi motiv pentru care e "dusmanoasa" fata de pedofilie sau zoofilie. E o biserica a normalitatii. Acu, daca ai sa iubesti si tu o capra, inchidem ochii...
Hahahaha... pai eu nu vorbesc de aia care sfac sex ...ci de aia care se iubesc din suflet!
Tocmai faptul ca pentru tine iubirea pentru un alt om este redusa la o relatie sexuala, confirma faptul ca religia crestina nu este religia iubirii ci numai a relatiilor sexuale normale!
Dar lasand deoparte parerea lui d-zeu despre homosexualitate, tie ti se pare normal, etic, moral si rational relatia 'de iubire' dintre doi barbati? Adica... serios acum?
Daca ma intrebi care este parerea mea personala, iti spun sincer, eu nu pot, si nici nu voi putea iubi vreodata vreun barbat, dar eu nu sunt crestin ci ateu si la mine e normal sa fie asa! Eu nu declar in mod mincinos ca ateismul este religia iubirii!
Sa inteleg ca toti crestinii sunt la fel ca mine, numai ca le place sa minta?
Poi asta nu este un pacat?
Pai uite, eu sunt crestina, dar nu accept nicidecum relatiile intre persoane de acelasi sex. Sa nu fiu inteleasa gresit, nu am nimic cu nimeni, ci faptul in sine mi se pare dezgustator. Si indiferent de religia pe care as avea-o, nu mi-as schimba parerea, asta e clar!
Deci sa nu aruncam cu noroi in crestini pentru faptul ca nu accepta homosexualitatea; foarte bine zic eu! Nicio religie nu ar trebui sa o accepte.
Si personal vorbind, chiar nu inteleg cum de sunt atatea persoane care sustin si practica homosexualitatea!
Mda... nu se stie niciodata! dar daca el zice ca nu este, trebuie sa il credem pe cuvant, ce altceva sa facem!
Ma da tu esti esti sigura ca intelegi ce citesti?
Ia mai citeste odata intrebarea si vei vedea ca nu eu vorbesc de relatii sexuale ci biserica ta mincinoasa, eu vorbeam despre iubirea intre doi semeni crestini care se iubesc crestineste, asa cum le porunceste Isus!
Poi sa intelegem din pozitia ta ca Isus daca vorbea de iubirea fata de oameni s-a referit la iubirea sustinuta sexual?
Poi ce Isus era homosexual... pai cum vorbesti despre sex in comtextul iubirii crestine propovaduita de Isus?
Este foarte normal si eu una nu am nimic impotriva.acum daca tu esti de la tara sau ai ramas in secolul al 16-lea nu am ce sa iti fac...
Mai... fiecare cu preferintele lui. Mie una, 'iubirea' dintre doi semeni crestini, care sunt de acelasi sex, mi se pare total dezgustatoare!
Cum am zis si mai sus : fiecare cu preferintele lui. Daca tie ti se pare ok... nu am ce sa iti mai zic! E problema ta! Doar... controleaza-ti putin vocabularul, pentru ca exprimandu-te asa nu demonstrezi deloc ca imi esti superioara, ci exact contrariul. O zi buna!
Tot asa este si parerea mea personala, dar noi nu vorbim despre problemele sau cazurile noastre ci despre faptul ca BISERICA MINTE.
Nu iti sunt deloc superioara, chiar deloc.scuze daca team jignit cumva nu am vrut dar cate o data ma mai enervez cand aud de biserica si nu prea ma controlezinca odata scuza chiar nu am vrut sa te jignesc.
Eu zic ca este logic sa faci o asemenea afirmatie cel putin din 2 motive, si anume ea nu este o religie a iubirii intre semeni, ci este o religie a sexualitatii normale, iar iubirea unui confrate este incriminata, si 2. Istoria ne dovedeste ca nicio alta biserica sau orice alta institutie din istoria umanitatii nu a fost atat de bicisnica ca biserica crestina!
Ok, sa fie cum zici tu! e parerea ta! Altii... aveam alta parere!
Ok, nu trebuie sa iti ceri scuze de la mine. Doar faceam o observatie...
DeProfundis99 întreabă: