| Moisie a întrebat:

Oare din ce cauza Christos promite crestinilor care il urmeaza, "viata vesnica" in Imparatia sa, dar numai dupa ce au murit si au fost ingropati la cimitir, si numai dupa ce le-au rontait viermii ochii, limba si organele?
Daca e si el un Dumnezeu, si a murit pentru pacatele noastre, atunci de ce nu le da el voie oamenilor sa manance din Pomul Nemuririi interzis de Dumnezeu oamenilor in Legea Veche?
Nu era mai simplu sa mananci din Pomul nemuririi si traiam vesnic, decat sa te ingroape familia cu mari cheltuieli, sa trudeasca atata viermii rontaindu-te, si apoi cand devii un schelet, sa te ridici din mormant, va dati seama ce greu este asta daca nu ai muschi sanatosi?
Am o vecina care are scleroza in placi, adica are muschi, dar nu mai poate umbla, e ca o leguma, pai atunci cum o sa iasa din groapa scheletele si cum o sa umble ele?
Nu ea mai simplu sa planteze Pomul nemuriri in curtea bisericii sale?

8 răspunsuri:
| costis a răspuns:

Ai dreptate cand spui ca tanjim dupa viata vesnica. Ai pus in ghilimele, parca ti-ar fi frica sa nu fii acuzat ca ai folosit cuvintele. Ti-a scapat un mic adevar, ar trebui sa iti fie rusine.

| Moisie explică (pentru costis):

Sa-mi fie mi-e rusine de faptul ca altii sunt prosti si cred toate tampeniile?
Asta nici din greseala!

| sempreinvolo30 a răspuns:

Intrebarile pe care le pui din si despre Biblie demonstreaza ca de fapt vrei sa te convingi singur ca nu esti ateu.
Nu trebuie sa mori ca sa traiesti vesnic ci trebuie sa cunosti cuvantul lui Dumnezeu si sa il pui in practica iar cand ziua lui DUMNEZEU va veni impotriva raului atunci ti se va da posibilitatea de a trai vesnic pe pamant.
Ioan17:3; revelatia21:4

| Moisie explică (pentru sempreinvolo30):

In mod sigur ca gresesti! ...macar din p de v biblic!
In scena din gradina Edenului dupa ce Adam si Eva au gustat din fructul cunoasteriii binelui si al raului, i-a alungat din gradina Edenului ca nu cumva sa mance si din "pomul nemuririi" si astfel sa ramana in veci nemuritori.
Dupe ce ti-au devorat viermi hoitul si organele vitale, cum poti sa mai traiesti?
Ca o fantoma?
Hahaha!

| sempreinvolo30 a răspuns (pentru Moisie):

Daca crezi in Biblie si Dumnezeu orice este posibil
Isus cum de a inviat, Sau Lazar care era mort si mirosea, sau alte invieri care apar in Biblie.Cum pentru un mecanic este usor sa puna in miscare o masina care pare moarta, deoarece are cunostintele necesare si Dumnezeu care a facut omul ii este foarte usor sa readuca la viata propria creatie

| Moisie explică (pentru sempreinvolo30):

Daca crezi in miezul de nuca vei vedea ca nuca se transforma in caleasca cenusaresei, daca nuca nu se transforma in caleasca princiara, inseamna ca nu crezi destul!
Ai vazut cumva in intrebarea mea ca te-am intrebat de Lazar?
Ce naiba e chiar atat de grrea intrebarea ca nu esti in stare sa raspunzi la ea...sau vrei sa ne dovedesti ca esti un troll ratat care nici sa troleze nu/l duce capul?

| mihaelacm a răspuns:

Pentru ca este important ceea ce faci pe pamant nu ceea ce faci cand mori si pomul nemuririi ca sa te lamuresc un pic era interzis de Dumnezeu ca sa nu ajungi in ispita si sa nu mori si sa te ingroape familia

| Moisie explică (pentru mihaelacm):

Ti-a povestit Dumnezeu chestia asta cu pomul?
Nu de alta dar nu am gasit-o in Biblie!
In plus de asta iti dau mare dreptate cand spui ca e important ce faci pe pamant, deci nu e important ce faci in ceruri, asa ca biserica crestina degeaba promite "viata vesnica" uitand sa spuna ca e total INUTILA!