Bingo!
Ti-am dat funda pentru acest raspuns de nota 10
Mie ceva imi spune ca te numeri si tu printre ei...
In legatura cu primul sau cu al doilea raspuns?
Cata grija iti faci tu pentru crestini! Dece nu te-ai ocupa de tine mai intai? Chiar asa de mult te preocupa ce cred ei? Postari ieftine, ne-am cam saturat soimos!
Minciunile acestea sunt "dovezi" doar pentru inculti si lobotomizati!
1) Nu exista nicio profetie mesianica care sa anunte nasterea lui Isus din Treime!
2( Isus nu a fost fara pacate ci a trait ca un excroc din sarlatanii(vezi falsele exorcizari)
3) Si Greuceanu a prezis ca se va insura cu Ileana Cosanzeana si pina la urma s-a insurat cu ea!
Din morti nu a inviat decat Dracu!
Da a fost atat de "sfant" incat biserica facuta de el, prin zecile milioane de crime, este cea mai bicisnica si spurcata institutie din istoria umanitatii!
Ceea ce pentru orice om normal este sinonimul bestialitatii, sevident ca pentru demonii de sub comanda sa, el este cel mai mare "sfant"!
Mda, istoria ne dovedeste indubitabil ca tocmai "sfantul" de Isus a fost slavit peste 1500 de ani in propria sa biserica cu numele de Lucifer!
Intelegi ce e aia Lucifer?
Sau preferi sa ti-l desenez?
Raspunde-mi la intrebare!
Din ce cauza Isus a fost denumit timp de peste 1500 de ani cu numele de Lucifer? tocmai in biserica sa!
Astept raspuns la intrebarea asta!
Minti!
Minciuna ta se bazeaza pe Blasfemia cu "Sfanta Treime" blasfemie care nu isi are locul in Biblie, ci in capatinile celor posedate de satana!
Fara "Sfanta Treime" Isus nu este Dumnezeu, iar "sfanta treime" nu se gaseste in "Cuvantul lui Dumnezeu"!
Deci este lucrarea Diavolului si ca atare Christosul nascut din "sfanta treime" care nu exista in cuvantul lui Dumnezeu, a fost slavit timp de 1500 de ani in biserica sa cu numele de Lucifer
Nu ate-am intrebat pe cine iubesti tu, pentru ca aia te priveste direct si personal!
Intrebarea se referea la faptul ca daca in Cuvantul lui Dumnezeu, adica Biblia, nu scrie nimic despre Sfanta Treime si cum s-a nascut Isus din aceasta Sfanta Treime, inseamna ca aceasta teorie negasindu-se in Cuvantul lui Dumnezeu: neaparat isi are originea in vorbele Dracului, pe care tu il slavesti ca DUmnezeu
Acel verset este doar o parere a unui om si atare nu este Cuvantul lui Dumnezeu!
Si eu sunt nascut tot din Dumnezeu, pentru ca tin minte ca ti-am mai explicat pe un alt nick, ca adevaratul Dumnezeu ne sunt PARINTII(pentru ca 2=1)
Si ca atare toti suntem nascuti de Dumnezeu!
Versetul ala al tau este al unui prostanac care nu a inteles acest adevar!
Ramanem la Sfanta Treime pentru ca acolo este clar vorba de Isus, vreau dovada Biblica
Si CUM convingerile tale nu se bazeaZA pe niste ADEVARURI STIINTIFICE ci doar pe fanatismul rezultat din indoctrinarea ta. iata ca avem de-a face cu un caz de aberatie de la normalitate!
Mda, aici recunosc ca ai dreptate!
Nimeni nu stie cand si daca va inebunii!
Uni au ajuns sa se creada Napoleoni, altii chiar Isus, dar culmea a fost totusi ala care s-a urcat pe masa la cantina dezbracat in pielea goala si a spus ca este bomba cu explozie intarziata, motiv pentru care toti nebunii au intrat in panica si au sarit pe geamuri, pina cand doctorul i-a intrebat de ce au facut-o.
Raspunsul a fost ca nu ai vazut ce fitil scurt avea bomba cu explozie intarziata?
Ce sa recunosc?
O minciuna scrisa de niste sarlatani?
Pai pentru mine Ioan Luca sau marcu sunt niste oameni cre s-au vandut Diavolului pe care tu il numesti Dumnezeu.
Nu pe degeaba in Deuteronom 13, 1 Dumnezeu ne atrage atentia asupra celor ca Christos si invata pe cei care il urmeaza pe El, ce sa faca cu cei ca tine!
Am observat ceva.In ultimul timp numai astfel de intrebari apar.Majoritatea ajung la rubrica "Populare" si toate sunt la categoria "Religie". Mergeti si voi si intrebati un preot, un profesor de religie, etc daca vreti sa intelegeti ceva nu puneti intrebari care mai de care aici sa starniti un razboi!
Constat SAIMONS,ca dorinta ta, care vad ca a ajuns un fel de obsesie,de a combate religia in general si crestinismul in cazul de fata,te-au facut sa citesti poate intreaga biblie,avand insa permanent ca obiectiv nu deslusirea unor sensuri, poate mai putin constatabile la o prima vedere, ci a formularilor care pot fi interpretate in denigrarea religiei.Parerea mea este,ca voit sau nu, aplici exact metoda habotnicilor religiosi, dar in sens invers.Cu alte cuvinte
(scuze,o mica defectiune)...risti sa devii un ateu habotnic.Procedand astfel, numai prin intrebari incitante, rezultatul va fi opus asteptarilor tale.Mult mai productiv poate fi ca prezentandu-le si alt mod de a interpreta evenimentele din lumea in care traim, sa ii facem macar sa-si puna unele semne de intrebare.Altfel riscam ca, comportamentul nostru sa degenereze in adictii.
Parere total eronata.Numai atunci cand esti absolut sigur pe convingerile tale, iti permiti sa navighezi si pe teritoriul altora, fara riscul de a te contamina.Cu cat esti mai Inransigent in combaterea altora, cu atat inseamna si ca incerci sa-ti dovedesti si tie insusi ca ai dreptate.
Dar nici macar nu am gandit sa neg o astfel de posibilitate.In postarea mea eu am cautat sa-ti spulber temerea ca eu asi "risca sa devin un crestin!",daca in loc sa folosesc un limbaj cat mai agresiv si cuvinte jignitoare, caut sa-l determin pe interlocutor sa gandeasca macar si un alt mod de abordare a problemei in discutie. Daca discutia ar fi face to face, poate ca ar fi mai usor sa evit eventualele interpretari gresite ale intentiilor mele.Iti cer totusi scuze daca nu am reusit sa ma fac inteles.Pe viitor voi cauta sa fiu mai direct pentru. a ma face inteles.
Ba te-am inteles,si inca foarte bine.Tu,la fel ca multi care posteaza aici,folositi cuvinte,expresii,idei, pe care le emiteti din automatism, fara a putea da explicatii ca le-ati inteles intr-adevar in toate situatiile in care pot fi puse.In cazul dat,eram curios de ce considerai tu ca este bine,indicat, de preferat, etc. sa eviti folosirea cuvantului "niciodata".Ai evitat insa.DECE?
Bine-nteles ca nu exclud aceasta posibilitate,dar cunoscandu-ma mai bine ca oricine,si stiind cum am ajuns,ca traind intr-o familie profund religioasa,sa-mi revizuiesc convingerle, te asigur ca acest lucru se poate intampla numai daca mi se va altera modul de a judeca. Avand rude in cercuri monahale, a terbuit sa am argumente serioase pentru a-mi motiva hotararea de a deveni liber cugetator(si nu ateu cum nu ma consider).
Nu ma face sa-mi schimb impresia si despre tine.Cum poti spune :"o intalnire REALA cu El". Intalnirea a avut loc in mintea, mai bine zis in imaginatia lor.Si pentru ca m-ai provocat cu "realul" tau.Hai sa facem o judecata:sa presupunem ca El exista intr-adevar, si are toate calitatile pe care i le atribuie religia.Vede ca,din ce in ce,numarul celor ce cred in El,deci a celor ce nu cad in pacat, scade, in primul rand deoarece acestia invoca irealitatea Lui.Nu crezi ca daca el s-ar arata fizic,in toata splendoarea pe care i-o atribuiti,toti,dar absolul toti necredinciosii,l-ar venera? Daca intr-adevar iubeste oamenii si vrea mantuirea lor, de ce nu face acest gest simplu? Ai tu o explicatie, cat de cat plauzibila?
Dece o faci pe nestiutorul, ca sa nu spun altfel.Ca sa eviti un raspuns la situatia ridicata de mme, ai gasit facatura de mai sus.Ti-am spus ca am in familie oamei care chiar traiesc din religie, cu care ma inteleg foarte bine si ne respectam reciproc.Eu nu am nimic cu credinta cuiva atata timp cat nu da niste explicatii care contrvin evidentei, sau realizarilor stiintei.Deci,schimbarea impresiei(spus in gluma)era legata de faptul ca te-ai referit la o intalnire REALA cu D-zeu.De la aceasta afirmatie a ta a plecat si problema ridicata de mine, la care eviti sa raspuni.Imi place sa discut, nu neaparat sa ma cert si cu atat mai putin sa jignesc.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: