Voi citi mai cu atentie apocalipsa sa vad ssati dau raspuns la intrebarea cu acel verset
Dărâmarea Ierusalimului.
1 La ieşirea din Templu, pe când mergea Isus, ucenicii Lui s-au apropiat de El ca să-I arate clădirile Templului.
Marc 13.1; Luc 21.5;
2 Dar Isus le-a zis: „Vedeţi voi toate aceste lucruri? Adevărat vă spun că nu va rămâne aici piatră pe piatră care să nu fie dărâmată."
1Imp 9.7; Ier 26.18; Mic 3.12; Luc 19.44;
3 El a şezut jos pe Muntele Măslinilor. Şi ucenicii Lui au venit la El la o parte şi I-au zis: „Spune-ne, când se vor întâmpla aceste lucruri? Şi care va fi semnul venirii Tale şi al sfârşitului veacului acestuia?"
Marc 13.3; 1Tes 5.1;
4 Drept răspuns, Isus le-a zis: „Băgaţi de seamă să nu vă înşele cineva.
Efes 5.6; Col 2.8-18; 2Tes 2.3; 1Ioan 4.1;
5 Fiindcă vor veni mulţi în Numele Meu şi vor zice: „Eu sunt Hristosul!" Şi vor înşela pe mulţi.
Ier 14.14; Ier 23.21-25; Mat 24.24; Ioan 5.43; Mat 24.11;
6 Veţi auzi de războaie şi veşti de războaie: vedeţi să nu vă înspăimântaţi, căci toate aceste lucruri trebuie să se întâmple. Dar sfârşitul tot nu va fi atunci.
7 Un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii; şi, pe alocuri, vor fi cutremure de pământ, foamete şi ciume.
2Cron 15.6; Isa 19.2; Hag 2.22; Zah 14.13;
8 Dar toate aceste lucruri nu vor fi decât începutul durerilor.
spune ca nu s-a intamplat ceea ce scrie aici
si dovedeste
mai e vreun templu a ramas piatra pe piatra?
sunt cutremure foamete si boli?
Poate la modul simbolic!
Dar un messiah nu este si Dumnezeu Fiul, dupa cum messiah romanilor, adica nerecunoscut de romani asa cum Isus nu a fost recunoscut de evrei, adica Regele Carol I, care a oferit romanilor o tara independenta si modernizata, ceea ce Isus nu a reusit sa le ofere evreilor, deci messia al romanilor este muuuuult mai sus decat Isus, si cu toate astea totusi nu este Dumnezeu!
Daca carol a fost un rege bun si a oferit o tara independenta bravo lui dar isus nea oferit ceva mai bun o tara minunata mare unde strazile sunt din aur usile din margaritare unde ingerii il lauda si unde nu-s lacrimi
>cand a vazut deavolul ca isus s-a nascut el nu a stiut planul lui dz <
Spune asta Dumnezeu Yehova, sau o zici tu din putzul gandirii tale?
Cum ramane cu fericirea?
Poate veni si de la Diavol?
Pai asta am ziso eu dar zic ca e adevarat ce am zis
si raspunde spune daca poti spune cca nu e adevarat cuvantul acele versete
s-au implinit sau nu?
spune sincer
Asta este la tine prorocire?
Pai pana si Mama Omida proroceste mai bine ca Isus.
Si in plus de asta trebuie sa retii ca prorocirile nu vin de la Dumnezeu ci de la Dracu!
Dumnezeu se poate legitima prin Creatia sa, si pentru asta stii ca El e Dumnezeul, pe cand Diavolul nu are nicio creatie, si incearca sa se legitimeze ca Dumnezeu facand prorociri!
... ceea ce nu este surprinzator la Isus Christos alias Lucifer, pentru ca prin asemenea "minuni" a reusit sa se impuna ca "dsumnezeu".
Viata fara Isus -dezastru?
ha ha ha ha... rau a mai pus Diavolul stapanire pe tine ca nu mai poti trai fara el!
Nu te supara, dar eu am o viata fericita si sunt foarte multumit de cum a decurs pina acum, si pot spune cu convingere ca Isus imi lipsesta ...ca un dop in c.r!
Diferenta este ca Carol I v-a oferit o tara in realitate, iar Isus va oferit doar o minciuna!
Macar nu vorbi asa
stii am discutat cu atei mult mai educati care nu scot imd niste cuvinte ne la locul lor
Mie nu trebuie sa-mi dai ca eu stiu ce e si una si alta.
Dar poate vrei sa o dai cititorilor care ne urmaresc.
Da, Dumnezeu la dat pe singurul Lui fiu pe Isus, pentru ca El sa moara pentru pacatele noastre, ca noi sa avem viata vesnica. Daca Dumnezeu nu l-ar fi dat pe Isus si nu l-ar fi trimis pe pamant, noi, oameni, nu am avea posibilitatea de a ajunge in rai. Iar despre diavol: El este acel inger Lucifer care era invidios pe Dumnezeu ca El conducea lumea, si a vrut sa fie el in locul Lui, asa ca s-a lepadat de Dumnezeu si a inceput sa fie rau, si sa creeze pacatul.
Terminati ma odata,fiecare crede in ce vrea,nu mai spuneti ca am crede in altceva,caci credem in ce credeau si parinti(nimeni nu spune un adevar)toata lumea sa creada in ce vrea, nu sa ii jicneasa pe alti! asta e daca gresim, acum ce sa facem?
DeProfundis99 întreabă: