| Moisie a întrebat:

Oare din ce cauza Dumnezeu nu a promis niciodata "viata vesnica" nici macar poporului sau?
Si de ce aveti impresia ca o promite tocmai crestinilor care ii calca in picioare Legea? si astfel acesti crestini comit in ochii lui Dumnezeu, cel mai mare pacat de neiertat! Pacatul Neascultarii de Dumnezeu!
De ce oare Dumnezeu spune in Biblie la "Geneza" ca "din tarana te-ai nascut si tarana vei ajunge" si de ce nu zice ca "din tarana te-ai nascut dar vei fi nemuritor ca tarana"? daca tot vorbim de "viata vesnica"?

5 răspunsuri:
| milan9 a răspuns:

Dumnezeu a promis in nenumarate randuri viata vesnica!
Este suficient sa deschizi Noul Testament si te convingi de pe prima pagina...

| Moisie explică (pentru milan9):

Tu il confunzi pe Dumnezeu cu un apostol al celor care l-au ucis pe Isus din Nazareth.
Noul Testament nu este inspirat de Dumnezeu, ci de "dumnezeul" veacului acesta, fapt recunoscut si de Luca in Luca 9:1 care recunoaste ca a primit putere si stapanire peste Diavoli!

| Moisie explică (pentru milan9):

Noul Testament nu are nicio legatura cu Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu nu a murit si nici nu are de gand sa moara, astfel incat nu are nevoie de Testamentele crestinilor!

| sempreinvolo30 a răspuns:

Daca tot nu crezi in Biblie du-te mai degraba si citeste capra cu 3 iezi, aia sigur o intelegi

| Moisie explică (pentru sempreinvolo30):

Ce sa citesc?
Capra cu Treimea sfanta?
Ce ai tu de aface cu ce citesc eu?
Daca am chef citesc si Kama Sutra, asa ca nu am nevoie de indicatii ale unora care cred ca un tamplar mort cu 2000 de ani le poate oferi "viata vesnica" dar bineinteles ca dupa ce ii devoreaza viermii!