| Dorugar a întrebat:

Oare din ce cauza in Biblie nu exista niciun verset in care sa vedem cum Dumnezeu recunoaste in mod clar si explicit faptul ca Christosul este fiul Sau?
Daca Dumnezeu nu o zice in Biblie, atunci de unde stiti voi ca Isus Hristos e fiul lui Dumnezeu?
Nu cumva din cauza ca vreun ciumpalac, adica o creatura amarata, a descoperit acest adevar dimineata in proba de Sthulgang?

45 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns (pentru Dorugar):

Tu care tot dai citate din Biblie ai citit-o macar sau te lauzi cu prostiile de pe net?
Eu Nu te oblig sa ma crezi.Eu spun doar adevarul.
Cred in Dumnezeu, care m-a creat, si in Fiul Sau, Iisus Hristos si nu imi pasa de ce zici tu. Nu vei putea sa ma abati de la aceasta credinta cu minciunile tale sfruntate

| Dorugar explică (pentru R0R0):

Nu draga eu nu am citit Biblia, ci am STUDIAT-O!
In materie de religie NU exista niciun adevar, ci numai credinte!
Dar tu esti un caz special pentru ca nici macar nu stii ce crezi!

Mersi!
Dar stiu ce vreau si in ce cred

Cum sa cred ca tu stii atatea cand vad ca nu stii sa-mi raspunzi nici macar la intrebarea din titlu?
Si fi atenta ce crezi, ca dacacrezi ca alti crestini care cred intrßo creatura care se lauda ca e seful Iadulu. atunci s-ar putea sa ai mari probleme la Judecata de Apoi cand te va intreba Creatorul din ce cauza te-ai inchinat unei creaturi nenorocite si nu LUI!
Asa ca Avelo Grija ca nu e de joaca, nici macar cu credinta!

Multumesc!
O sa am!

Dar raspuns la intrebarea din titlu ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dorugar):

Se vad studiile tale, iti iese pe nas inteligenta, foarte documentat esti, ar rade arheologii de tine si biblistii cu renume care se ocupa de traducerea scripturilor

anonim_4396

De fapt, la 3 ai tu dreptate, imi cer scuze pentru cearta provocata, am inteles eu gresit, studiasem asta acum ceva timp si am confundat, deci scuze inca odata sad Mesia e acelasi lucru cu Cristos, inseamna Uns, totusi, mai documenteaza-te legat de asta, Uns nu se aplica si la preoti, Moise a fost uns ca profet si mare preot, David a fost uns ca rege, serios, fara gluma, cerceteaza sa vezi ca gresesti, eu mi-am revizuit cunostintele

anonim_4396

Uite Leviticul 8:12 „La urmă, a turnat din uleiul de ungere pe capul lui Aaron şi l-a uns ca să-l sfinţească."

| Dorugar explică (pentru anonim_4396):

Eu stiam de mult ca Unsul implica si ungerea in calitatea de leader spiritual/religios, deci nu numai in functia de rege. Dar Isus era un amarat de dulgher deci nu putea fi leader religios cu atat mai mult cu cat cel care l-a condamnat a fost chiar Sinedriu, Moise a fost uns ca leader spiritual pentru ca el a condus poporul lui Israel, deci nu se poate compara cu Isus care nu a fost decat un predicator calator5. In concluzie nu am gresit cu nimc, dar astept versetul in care sa imi arati ca Isus a fost uns in functia de Mare Preot sau Rege Providential.

Ce se vede sau nu se vede la mine, nu are nicio legatura cu intrebarea din enunt! Daca te crezi mai dashtept, atunci raspunde! Daca nu te duce capul sa o faci atunci macar din bun simt nu mai fa SPAM!

Da.
Este un verset in care se marturiseste (ti-am scris mai sus)

Daca erai destept imi raspundeai la intrebare si nu ma atacai ca un fraier care nu stie sa raspunda!

Hahaha...ce tare! Tu esti creata de Dumnezeu? Hai ca asta e buna! Cred ca esti singura de pe planeta, si in mod sigur ca nu esti om, ca noi oamenii suntem creati de parintii nostri! Ia spune mititic-o tu crezi ca te-a adus barza de la fabrica unde Dumnezeu face papusi din noroi?
Daca da, atunci e cazul sa te maturizezi!

Multumesc.
Dar cred ca sunt mai matura decat altii.