| Dorugar a întrebat:

Oare din ce cauza Isus este considerat omul perfect? Daca se stie despre el ca a vagabondat insotit de golanii sai, fara sa aiba un servici si fara a avea un acoperis deasupra capului, si care nu a a vut curajul sa isi asume responsabilitatea intemeierii unei familii si sa creasca copii, dar traia ca un sarlatan excrocand lumea practicand exorcizari falsed espre care el stia bine ca nu au niciun efect pozitiv, ci unul negativ,(vezi Matei 12, 24) asta inseamna cumva un om perfect?

43 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

El a lucrat lucrarile lui Dumnezeu.A vindecat pe cei bolnavi, i-a hranit pe cei saraci, a propovaduit Evanghelia.

| unbaiatanonim a răspuns (pentru EmaS):

Tu chiar nu ai citit intrebarea?

| Dorugar explică (pentru EmaS):

Isus a propovaduit Evanghelia?
Cred ca ai baut prea mult si ca e cazul sa te culci!
Isus a propovaduit Legea Tatalui sau si in nici un caz evanghelia care se cacao pe Legea lui Dumnezeu!

| Urzi23 a răspuns:

Bre soimos scuze Drogar, pe vremui puneai intrebari mai cu scaun la cap acum ........Nici macar nu se merita omul sa se deranjeze cu tine.Ai adus de pe siteul acela de amariti toata ceata: black velvet, Cyberman, chiar nu il vad pe apopii ce a facut a demisionat? Parca ziceai ca lucrezi cu materialul clientului dar clientul tau unde este ca nu ai nici macar un cm de material Nu prea te mai ia lumea-n seama ai imbatrinit

| Woodenpints91 a răspuns:

Plete am şi eu. Mai mari decât ale lui. Îmi pun un scutec, îmi iau bagheta magică şi plec în lume să fac minuni, să transform toată apa în vin şi să umplu pământul de alcoolici.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Woodenpints91):

Adu-l pe Brandon Lee inapoi tongue

| Woodenpints91 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ia uită-te la avatarul meu şi zi-mi pe cine vezi. L-am adus.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Să-l ceri pe Brandon Lee, și nu pe tac-so, e ca și cum l-ai cere pe Hercule, ignorându-l pe Zeus.

Daca se intoarce Bruce Lee si vede generatia noua cat de esuata este, ne ia la bataie pe toti.

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Legenda spune ca femelele il prefera pe Brandon si nu pe Bruce, fiindca Bruce stia s-o arda doar la bataie, tot legenda zice ca femelele il considera pe Brandon bun...de dus acasa,desi, daca as fi fomeie, eu as sari pe Fedor Emelianenko, jumate-om, jumate-bestie a naturii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Cred că, dac-aș fi femeie, aș fi lesbiană. Bărbații-ș urâți, dizgrațioși, oribili etc etc.

O lesbiana misandra, frustrata (pleonasm), probabil grasa, acneica si maniaco-depresiva, detasata de tot ce inseamna realitate consensuala in ceea ce priveste pe cei pe care ai ranchiuna.Si culmea, cam asa si sunt multe lesbiene.Cauta Cynthia Nixon si vezi sa nu te sperii.

Si oricum, pe Matt McConaughey sau fratii Hemsworth, cat de misandra ai fi, tot i-ai cotai. laughing

N-am zis c-aș fi misandra, ci c-aș fi lesbiană.
Și du-te, bă, d-aci, că nu discut d-astea cu tine, mai ales în public.rolling on the floor

Discuta cu mine love struck sper sa fii una feminina cu parul lung, sexy, voce calma si care sa miroasa frumos mereu.
Vedeti I can't think straight.

Dac-aș fi eu în varianta feminină, cel mai probabil ai avea noroc.laughing
Schimbă-ți numele, că o să-ți zică adminii că instigi la violență.

Lesbienele,in genere, sunt misandre.Si oricum, fiind LGBT, eu tot nu-s sigur de genetica lor, inca mai cred ca exista reprezentanti LGBT convertiti peste timp sau care o ard asa doar ca e la moda.Atunci sa vezi ce trebuie atacati baietii astia!

N-o da cotit.Eu am facut un portret avantajos pentru tine, ca se poate si mai rau.

Nu mai conteaza, ca astept sa-mi stearga contul.

Da, sunt rele majoritatea. De obicei alea foarte feminine sunt misandrine. Tot bisexualele sunt mai bunehee hee

De ce?

Nu mai sunt intrebari amuzante deloc, abia acum cateva saptamani am ras cu lacrimi la una, deci iti dai seama... nu mai spun de cenzura.

A da, si multi oameni fara simtul umorului sau incuiati. Deci nu prea ai cu cine discuta, sa faci schimb de pareri, idei (care majoritatea nu sunt originale). 95% din userii astia, bine stiu ca majoritatea sunt copii, n-au nimic iesit din comun. De cand sunt pe TPU, nimic nu m-a fascinat, nici-o poveste, nici-o idee, nici-un sfat. Deci, nu prea mai am ce face.

Ai revenit cu zeci de conturi în perioada persecuției și acum, când ești lăsată-n pace, îți ștergi contul.laughing Dar lasă, că revii tu.

| pyma a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai calmă, că te-ntorci.
Și la cât de zăpăcită ești, eu zic săru'mâna pentru cenzură :)).
http://www.youtube.com/watch?v=iALyrLFJjlE

Stiu laughing la asta ma gandeam si eu.
Sincer, eram plictisita de mult timp, dar am vrut sa-mi las o rezervare, si vad ca s-a putut pana la urma, se pare ca cineva si-a activat neuronii.
Am mai plecat de cateva ori si am revenit, dar sunt sigura ca de data asta nu voi reveni. Nu ma mai atrage site-ul deloc, ca inainte.

| anonim_4396 a răspuns (pentru pyma):

Tocmai la asta ma gandeam "all or nothing" ca mereu merg pe principiul ala.

La bisexualism deja-ti dai seama ca nu mai e "genetic disorder", ci ca e foarte posibil sa fie o toana de factura snobista.Atunci e de rau de idei, daca societatea uraste in general prefacutii si snobii, la fel cum ii uraste pe homesexuali.

Misandrismul e stupid in esenta sa.De exemplu, o cata de 25 urla necontenit : Vreau independenta financiara! La prima intalnire, pun pariu ca intreaba barbatul : Da' nu platesti tu?

Ma intreb daca a mai vrut vreodata cineva sa-i lichideze pe misogini si pe misandre, pe motiv ca sunt prea prosti si prea rupti de concret ca sa traiasca.

Daca nu este vorba doar despre sex, atunci sunt 99% sanse ca persoana respectiva sa fie bisexuala. Cand simte nevoie de afectiune din partea cuiva de acelasi sex, pe asta n-o mai arata un public. Sexualitatea ramane ceva privat, normal.
Misandrismul si misoginismul sunt din pura prostie.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Cu siguranta ei s-ar masturba reciproc, nimic mai mult.

| anonim_4396 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Fa-ti bagajele, strange-ti blanitele ca plecam in Alaska.

| Dumnezău a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Raluk27 era clienta perfecta a IMC-ului.Si eu am avut niste ciocniri cu ea, disonanta rau fatuca, se incurca in defintii, nu stia pe unde s-o mai scoata, sa-mi arate ca exista Dumnezeu si ca nebunii sunt neste oameni rai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dorugar Isus a fost primul misionar si-a vindecat pe multi oamenii in timpul acela. Daca crezi ca Isus este Satan atunci te inseli caci Satan nu ar fi scos demonii in numele Dumnezeului Ostirilor. Tu faci aceiasi gresiala gasita in Biblie exact de locul de unde ai scos contextul. Fii mai logic. Doar tu spui ca esti ateu credeam ca atei sunt genii dar esti jalnic cu aceste argumente.

| DyNo a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti sa-mi dai un citat din Biblie in care este pomenit Satan?

| Dorugar explică (pentru anonim_4396):

De unde dracu scoti asemenea prostii! Isus nu vindeca pe nimeni ci ii pacalea ca scoate diavolii din ei, ceea ce este cu totul al; tceva decat a vindeca!
2) Isus era comandant peste legiunile de Diavoli si asta s-a vazut atunci cand a comandat Diavolilor sa intre in turna de porci, asta ca sa nu mai pomenim ca el insusdi se recunoaste ca fiint Stapanul cheilor Iadului si nu ale Raiului, si orice copilas de 7 ani stie cine este seful Iadului, numai tu nu vrei sa pricepi!
3) Ateii nu sunt genii ci oameni normali, si este evident sa fac aceeasi greseala ca in Biblie pentru ca eu folosesc ca argument textul Bibliei, sau nu cumva ai grea sa ma refer la textele despre Astrofizica ale lui Harald Lesch?

| anonim_4396 a răspuns (pentru DyNo):

Luca 10.18
Isus le-a zis: " Am vazut pe Satana cazand ca un fulger din cer."

Si iti dai seama ca asta s-a intamplat exact cand s-a nascut Isus?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dorugar):

Serios? Ai citit tu oare profetia lui Isaia legat de inger decazut cunoscut sub numele de Lucifer.

Nu am citit-o ci am studiat-0!
ceea ce este cu totul altceva!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dorugar):

Atunci nu mai are rost sa ma racesc degeaba ca tot pe a ta o tii orice as spune.

| 1Mihai1 a răspuns:

Numai partea "rea" vrei s-o "înţelegi"?

| Dorugar explică (pentru 1Mihai1):

Nu vreau sa vad numai partea rea, dar de ce nu se spune despre Isus ca era un om ca toti oamenii si nu "omul perdect: Dumnezeirea si perfectiunea intruchipata si alte chestii la fel de aberante?