| Dorugar a întrebat:

Oare din ce cauza Isus este considerat omul perfect? Daca se stie despre el ca a vagabondat insotit de golanii sai, fara sa aiba un servici si fara a avea un acoperis deasupra capului, si care nu a a vut curajul sa isi asume responsabilitatea intemeierii unei familii si sa creasca copii, dar traia ca un sarlatan excrocand lumea practicand exorcizari falsed espre care el stia bine ca nu au niciun efect pozitiv, ci unul negativ,(vezi Matei 12, 24) asta inseamna cumva un om perfect?

43 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai revenit cu zeci de conturi în perioada persecuției și acum, când ești lăsată-n pace, îți ștergi contul.laughing Dar lasă, că revii tu.

| pyma a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai calmă, că te-ntorci.
Și la cât de zăpăcită ești, eu zic săru'mâna pentru cenzură :)).
http://www.youtube.com/watch?v=iALyrLFJjlE

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu laughing la asta ma gandeam si eu.
Sincer, eram plictisita de mult timp, dar am vrut sa-mi las o rezervare, si vad ca s-a putut pana la urma, se pare ca cineva si-a activat neuronii.
Am mai plecat de cateva ori si am revenit, dar sunt sigura ca de data asta nu voi reveni. Nu ma mai atrage site-ul deloc, ca inainte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru pyma):

Tocmai la asta ma gandeam "all or nothing" ca mereu merg pe principiul ala.

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

La bisexualism deja-ti dai seama ca nu mai e "genetic disorder", ci ca e foarte posibil sa fie o toana de factura snobista.Atunci e de rau de idei, daca societatea uraste in general prefacutii si snobii, la fel cum ii uraste pe homesexuali.

Misandrismul e stupid in esenta sa.De exemplu, o cata de 25 urla necontenit : Vreau independenta financiara! La prima intalnire, pun pariu ca intreaba barbatul : Da' nu platesti tu?

Ma intreb daca a mai vrut vreodata cineva sa-i lichideze pe misogini si pe misandre, pe motiv ca sunt prea prosti si prea rupti de concret ca sa traiasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dorugar):

Atunci nu mai are rost sa ma racesc degeaba ca tot pe a ta o tii orice as spune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Daca nu este vorba doar despre sex, atunci sunt 99% sanse ca persoana respectiva sa fie bisexuala. Cand simte nevoie de afectiune din partea cuiva de acelasi sex, pe asta n-o mai arata un public. Sexualitatea ramane ceva privat, normal.
Misandrismul si misoginismul sunt din pura prostie.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Cu siguranta ei s-ar masturba reciproc, nimic mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Fa-ti bagajele, strange-ti blanitele ca plecam in Alaska.

| Dumnezău a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Raluk27 era clienta perfecta a IMC-ului.Si eu am avut niste ciocniri cu ea, disonanta rau fatuca, se incurca in defintii, nu stia pe unde s-o mai scoata, sa-mi arate ca exista Dumnezeu si ca nebunii sunt neste oameni rai.