Ai revenit cu zeci de conturi în perioada persecuției și acum, când ești lăsată-n pace, îți ștergi contul. Dar lasă, că revii tu.
Stai calmă, că te-ntorci.
Și la cât de zăpăcită ești, eu zic săru'mâna pentru cenzură :)).
http://www.youtube.com/watch?v=iALyrLFJjlE
Stiu la asta ma gandeam si eu.
Sincer, eram plictisita de mult timp, dar am vrut sa-mi las o rezervare, si vad ca s-a putut pana la urma, se pare ca cineva si-a activat neuronii.
Am mai plecat de cateva ori si am revenit, dar sunt sigura ca de data asta nu voi reveni. Nu ma mai atrage site-ul deloc, ca inainte.
Tocmai la asta ma gandeam "all or nothing" ca mereu merg pe principiul ala.
La bisexualism deja-ti dai seama ca nu mai e "genetic disorder", ci ca e foarte posibil sa fie o toana de factura snobista.Atunci e de rau de idei, daca societatea uraste in general prefacutii si snobii, la fel cum ii uraste pe homesexuali.
Misandrismul e stupid in esenta sa.De exemplu, o cata de 25 urla necontenit : Vreau independenta financiara! La prima intalnire, pun pariu ca intreaba barbatul : Da' nu platesti tu?
Ma intreb daca a mai vrut vreodata cineva sa-i lichideze pe misogini si pe misandre, pe motiv ca sunt prea prosti si prea rupti de concret ca sa traiasca.
Atunci nu mai are rost sa ma racesc degeaba ca tot pe a ta o tii orice as spune.
Daca nu este vorba doar despre sex, atunci sunt 99% sanse ca persoana respectiva sa fie bisexuala. Cand simte nevoie de afectiune din partea cuiva de acelasi sex, pe asta n-o mai arata un public. Sexualitatea ramane ceva privat, normal.
Misandrismul si misoginismul sunt din pura prostie.
Fa-ti bagajele, strange-ti blanitele ca plecam in Alaska.