| soimios a întrebat:

Oare din ce cauza rabinul Isus care a incalcat Legea si a platit cu viata pentru acest fapt, este vazut ca unul care si-a jertfit viata pentru omenire, cand de fapt el si-a jertfit-o pentru interesul sau propriu de a fi recunoscut rege al Ierusalimului!
In timp ce alte milioane de condamnati la moarte la fel ca si Isus sunt considerati ca infractori?
Sa fie oare din cauza faptului ca religia crestina are doua unitati de masura diferite?
Sau din cauza ca este bazata pe o minciuna?

8 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Isus a venit ca sa implineasca Legea. El S-a facut blestem pentru noi la cruce luand asupra Lui vina pacatelor noastre! El, cel fara de pacat.El este Regele Regilor!

| SaveTheNature a răspuns:

Cand te mai saturi sa hulesti crestinismul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa umila mea parere, nu exista nici o deosebire intre credinciosii habotnici si ateii indarjiti.Si unii si altii isi sustin parerile fara sa apeleze prea mult la ratiune si motivatii care sa nu poata fi usor combatute. SAIMOS, iti dau un singur exemplu:In primul rand, Iisus nu a vrut sa fie rege al Ierusalimului, acest titlu neexistand.In al doilea rand un formator de noi credinte, nu poate fii numit infractor, decat de un rauvoitor.
Religia nu se bazeaza pe o minciuna ci pe interpretarea voit partinitoare a unor evenimente petercute cu mult timp in urma datei la care le judecam noi.Cred ca intelegi ce vreau sa spun.

| roxaa15 a răspuns:

Pretene ai sa plangi cu lacrimi amasre tota acesta hula adusa lui Iisus. Sper ca pana la final totutusi sa realizezi care este adevaul si soarta ta sa nu fie asa de crunta

| raymusic5432 a răspuns:

Sau din cauza ca este bazata pe o minciuna

| iamy a răspuns:

Fara jertfa Lui, tu nu ai fi putut sa sustii aberatiile de mai sus. Datorita jertfei Lui tu ai sansa ca intr-o zi sa regreti (si sa fi iertat)

| soimios explică (pentru iamy):

Ce te face sa crezi o asemenea gogoasa?

Crezi tu ca parintii mei nu se iubeau daca Isus nu ar fi fost executat ca un borfas de rand?
Nu vad ce legatura este intre arestarea, judecarea si condamnarea la moarte a unui borfas din comuna primitiva si sansa vietii mele in era informaticii?

| iamy a răspuns (pentru soimios):

Argumente se gasesc pentru orice. Ar fi o chestie daca amdiscuta civilizat, respect reciproc, schimb de idei, fara a lua totul personal. Fara ironii. Fara faulturi. Nu e un meci. Nu e nimic de castigat.
Sau poate faceti intrecere pentru ateul anului...