| somios a întrebat:

Oare din ce cauza vedem foarte ca foarte multi crestini nu mai au discernamantul sa faca diferenta intre Dumnezeu Creatorul si Messiah, si il numesc pe Mesiah ca fiind Dumnezeu Adevarat si nu inteleg ca Messia este un Om UNS intr-o functie inalta precum cea de Rege sau una religioasa?
Sa fie oare asta o dovada ca religia crestina duce la pierderea discernamantului si a capacitatii de a rationa?

Pai cum sa fie un om UNS un alt Dumnezeu?
Oare si Regele Mihai care a fost si el UNS ca Rege este tot un Dumnezeu?
Intrebarea este cu atat mai legitima cu cat Regele Mihai a domnit cu adevarat peste poporul sau, in timp ce Isus nu a domnit niciodata, cel putin pe pamant, ci poate domneste si astazi in Iad, ale carui chei se lauda ca le detine?
Oare acest fel de a rationa "pe langa" nu este o dovada ca crestinismul este de fapt o imbarligatura de mincini care au un singur scop, si anume acela de a prosti lumea pentru a-i putea jecmani mai cu spor?

8 răspunsuri:
| Raquella a răspuns:

Domnul Isus spune:,,Eu şi Tatăl una suntem.".Mai este scris,, Cine Il are pe Tatal Il are si pe Fiul.,,
,, Fiindcă Dumnezeu nu ne-a rânduit la mânie, ci ca să căpătăm mântuirea, prin Domnul nostru Isus Hristos,,.

Răspuns utilizator avertizat
| Raquella a răspuns (pentru somios):

Copiii lui Dumnezeu trebuie sa se asemene cu niste oite, sa fie buni si blanzi, nu ca tine lupi rapitori care cauta sa inghita oi.Ba da, daca tatal meu este om si eu sunt om. Daca Dumnezeu este Dumnezeu automat natura Fiului va fi Dumnezeu.

| Raquella a răspuns (pentru somios):

Era vorba despre natura divinitatii.Eu ti-am dat doar un exemplu ca sa te fac sa intelegi ca intr-adevar, Isus este Dumnezeu.

| Raquella a răspuns (pentru lolosaurus):

Da,El a fost inca de la inceput cu Dumnezeu.Ei sunt impreuna si in armonie perfecta.Domnul Isus face si vorbeste numai ceea ce aude la Tatal.