| Raslaghitu a întrebat:

Oare Dumnezeu este pentru noi doar un mijloc de a supravietui? Adica daca nu crezi in el mori iar daca crezi ai viata vesnica nu-i asa?

Răspuns Câştigător
| miriam18 a răspuns:

Dumnezeu intreadevat este un mijloc pentru noi de a supravietui dar pentru a ajunge in Rai trebuie sa crezi in El sa ai botezul in apa si cel cu Duhul Sfant.

19 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

De ce le-ar fi teama de moarte, daca la venirea lui Isus toti mortii vor invia?
"Iată vă spun o taină: Nu vom adormi toți, dar TOŢI VOM FI SCHIMBAŢI, într-o clipă, într-o clipeală, la cea din urmă trâmbiță. Trâmbița va suna, MORŢII VOR ÎNVIA NESUPUȘI PUTREZIRII ȘI NOI VOM FI SCHIMBAŢI" 1Corinteni 15:51-53.
Basm, basm...dar e cam horror.

| OOOLEOOO a răspuns:

Imi place punctul tau de vedere.

| M25M a răspuns:

Noi constientizam ca suntem in viata, iar aceasta implica o anumita satisfactie. Frica de moarte inseamna frica de nimic, frica de neviata, iar Dumnezeu, sau oricare alt Zeu, indeplineste o conditie: ne poate asigura o viata dupa moarte.

| Exilee a răspuns:

Daca(,) credinta in Dumnezeu este bazata mai mult pe egoism, interes, fatarnicie, atunci este zadarnica, daca nu conlucreaza cu dragostea si nadejdea.
Chiar si Dumnezeu vrea sa ne gasim placerea, dragostea in El, nu spaima si frica.

| HueyFreeman a răspuns:

Vai de pielea noastra daca ne bazam pe el ca sa supravietuim.

| Buresbista123 a răspuns:

Nope Dz pentru noi este un personaj fictiv care apare intr o carte cu titlul Biblia

| Tomanecre a răspuns:

Poi daca era vorba sa supravietuieti in contul lui Dumnezeu si nu al parintilor care te-au crescut si ingrijit, in ziua de azi ai fi fost de mult oale si ulcele!
Mai degraba mori atunci cand nu te ajuti singur ci astepti ajutorul Lui!

| Raslaghitu explică (pentru Tomanecre):

Sa ma ierti dar chiar nu am inteles ce vrei sa-mi spui laughing

| Tomanecre a răspuns:

Da! Daca crezi in El, ai si Viata vesnica si fara de moarte si tinerete fara batranetze asigurate, exact cum scrie in Biblia lui Petre Ispirescu!
Totul este sa doar crezi,... pina in clipa cand ti se aduce un sicriu si iti da o palma Dracu alias Lucifer = Christos de cazi drept in el, si apoi te ingroapa asa viu cum esti chiar in cimitir ca sa scape cumva de tine!

Vai de capu' meu frate te exprimi foarte ciudat nu te inteleg.

| Tomanecre a răspuns (pentru Raslaghitu):

Ma exprim in adevaruri pe care le pot sustine cu versete din Biblie!
Faptul ca ti se pare tie ciudat nu este meritul meu ci al Bibliei din care le-am cules!

| Tomanecre a răspuns:

De ce din p de v al crestinilor?
Oare din cauza?
Este mai interesant sa o citesti de la cei care au furat-o si modificat-o, decat sa o citesti in original in contextul natural in care a fost scrisa?
Nu cumva esti un mare amator de plagiate?

| Raslaghitu explică:

Ceea ce vreau sa spun este ca noi avem doua alegeri fie credm in Isus si traim fie nu si murim. oare este corect asta? e asa zisa 'libera algere'. adica noi oamenii avem dreptu sa alegem sal iubim pe dumnezeu sau nu dar credinta asta a noastra e mai mult de frica de moarte decat din dragoste.

Dar la ce iti foloseste sa crezi intr-un rabin ca Isus... unu care a fost om toata viata lui, dar de murit a murit ca un neom, adica ca un talhar?
Crezi ca-ti prelungeste viata cu ceva un RABIN care a putrezit acum 2000 de ani? Oare cum?

Vrei sa spui ca nu trebuie sa crezi in Isus sau ce?

Tu esti liber sa crezi si in mingea de Ping Pong!
La urma urmei Isus a avut si parti bune, doar problema este ca el nu este Christosul, adica UNSUL pentru ca nu a fost UNS in nicio functie!
Iar cuvantul Christosul inseamna tocmai UNSUL, ceea ce Isus nu era!
Asa ca atunci cand auxi vorbindu-se despre Hristos, inseamna ca se vorbeste de Diavolul care i-a furat trupul si mitul ca sa joace scena diabolivca a invierii! De ce spun eu ca este Diavolul?
1 Pentru ca el singur se recunoaste ca fiind Lucifer in Apoc 22.16!
2 Pentru ca se lauda ca detine cheile Mortii si ale Iadului, nu si ale vietii si Raiului!
3 Pentru ca biserica sa a comis mai multe crime decat a comis Dracu, (daca exista un alt Drac in afara de acest Hristos)
4 Pentru ca sunt si multe afirmatii in Biblie in care vedem ca atunci cand este vorba de Hristos este vorba de Diavol!

| robby212 a răspuns (pentru Tomanecre):

Bai omule! Termina! Ai fost sa vezi? Nu mai vorbi asemenea tampenii.El a fost si este Imparatul Iisus, cel Adevarat.Nu a putrezit, S-a ridicat la Tatal Atotputernicul.Ai tu vreo dovada cum ca a fost un biet rabin?

| Raslaghitu explică:

Am citit si biblia. si mai ales din vechiul testament il vad pe Dumnezeu poate corect dar crud. Poporul Israel nimiceste cu desavarsire orice cetate carei sta in cale omoara pe toti care nu se supun. Dumnezeu iarta dar el si pedepseste el te ridica dar poate sa te si doboare in orice moment.

| Raslaghitu explică:

Bine... sa nu intelegeti gresit. Eu nu sunt nemultumit de ceea ce se petrece in lumea asta si ce face El. Consider ca El le stie pe toate dar cateodata imi vin asa intrebari deoarece nu inteleg ce suntem noi pentru Dumnezeu. Ce castiga el de la noi, pentru ce el a creat acest plan de salvare, de ce noi suntem asa de importanti doar El o stie.