Bineinteles ca este adevarat.Si mai adevarat este ca exista viata vesnica! Tu stii locul in care iti vei petrece vesnicia?!
Doreai sa intrebi ceva concret sau doar iti omorai timpul?
Cu ce ta incalzeste ca jumatate vor spune: "dom'le, ce prostie, nu se poate, Biblia nu e reala, etc." iar ceilalalti iti vor mai explica o data cum pacatul a afectat omul, acesta traind tot mai putin, dar totul cu un scop bine definit" - trebuie doar sa recitesti, eu insumi am explicat de cateva ori care.
Uneori mi-ar placea sa cred ca motivatia celor care pun astfel de intrebari este una ce tine de intelectual, de preocupare sincera. Din pacate repetitivitatea asta dusa la maximum de penibil nu ne indica deloc cum ca ar fi vorba de asa ceva...
Nu sti cazul acela cu batranul de 70 de ani care a lasat o pe sotia lui gravida.
Oamenii de stiinta au demonstrat ca Dumnezeu egzista, au descoperit particula, bosonul higs.bai telijentilor? au descoperit-o.nu au inventat-o nu au creat-o. oare e adevarat bmc?
Bai dar destept esti tu...De ce nu te duci sa ridici premiul Nobel? Bosonul Higgs e aceeasi cu particula lui Dumnezeu si e doar un nume, nu doamne doamne a creat particula aia.Bosonul Higgs este o particulă elementară ipotetică din familia bosonilor, despre care se crede că face parte din mecanismul care conferă masă celorlalte particule elementare. Sper ca te-ai lamurit care-i treaba cu particula lui Dumnezeu.
Particula respectiva n-are nicio legatura cu existenta lui Dumnezeu.
Offf DOAMNEEE? ba ce televizoare aveti voi ateii? si unde cititi toate prostiile de veniti cu contraziceri ridicole? pai de ce dracu ar minti niste oameni de stiinta si ar spune bosonului higs, particula lui Dumnezeu si ca universul ar fi luat nastere din nimic? cine poate face din nimic ceva? uite ca ei au ajuns la concluzia ca bosonul higs, particula lui Dumnezeu, numita asa de catre cei de la cern, nu de mine este responsabila de toate cele in universuyl asta.personal cred ca mai este o forma mult mai mica a acestui boson cat ar zice ei, pe care probabil ori o vor descoperi, ori o vor calcula.dar indoiala ramane la intrebarea; cat e adevar si cat e minciuna? dar voi mintiti cu o nerusinare, mult mai mare decat a lui ponta cu toata sleahta lui de plagiatori.
Da,la acea vreme oamenii traiau mai mult timp fiindca credeau in Dumnezeu. Dupa ce a aparut din ce in ce mai mukt pacatul viata oamenilor a inceput sa se scurteze si batranetea a devenit tot mai grea. Pacatul l-a adus pe om spre moarte
Cosmina cata biologie ai facut la scoala de nu sti ca abia in prezent traim mai mult am evoluat, tu ai vazut persoane de 900 de ani?
Dar am auzit despre persoane care au trait peste 100 de ani.E posibil ca povestile din Biblie sa fie reale, e posibil sa nu dar sigur exista un sambure de adevar in toate astea iar lumea tinde spre o asemena viata lunga
Eu te-am intrebat de 900 nu de 100
Hmmm,da,asta chiar e imposibil dar nu degeaba i se spune uni batran care traieste mult matusalem ...Paoate totusi este un basm izvorat din dorinta omenirii de a avea tinerete bara batranete si viata fara de moarte sau cel putin foarte lunga
Da asa e cosmina, e doar o interpretare a cea ce vrem de fapt toata bibilia e asa
Sau o prezentare alegorica.Nu uita ca o mie de ani ca ziua de ieri trece in fata lui Dumnezeu deci o viata de 900 de ani e totusi scurta
DeProfundis99 întreabă: