anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare e posibil ca Dumnezeu să aibă vreau frate sau soră?
Noi oamenii avem. Am auzit că și universul are. Deci logic și el ar trebui să aibă.

9 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Religia oricum este compusa din fanteziile unor oameni, deci nu se poate da un raspuns obiectiv valabil la intrebarea ta.

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

1. Universul nu are nici frate, nici soră.
2. Doar pentru că oamenii au frați și surori înseamnă că și Dumnezeu trebuie să aibă? Ce logică e asta? Dacă George are frați, înseamnă că și Maria trebuie să aibă?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar fi cumva Satana?! Oarecum?! Fratele lui cel rău. happy

| pacatosulBogdan a răspuns:

Nu poti compara Necreatul si Necauzatul si Creatorul cu ceea ce este creat si supus degradarii, stricaciunii si disparitiei in timp. Gandul tau este nebunesc! Ia-ti invatatura despre Dumnezeu de la Biserica, nu de la ce se barfeste pe la colturi! Bea apa limpede si curata de izvor, nu apa puturoasa din baltile pline de in-secte sau ale propagandei anticrestine atee!

| Pocait01 a răspuns:

Răspunsul îl găsești în Cuvântul Său: Nu. Isaia 46:9

| TeiubesteDumnezeu a răspuns:

Vedeți ce dragoste ne-a arătat Tatăl: să ne numim copii ai lui Dumnezeu! Și suntem. Lumea nu ne cunoaște, pentru că nu L-a cunoscut nici pe El.
1 Ioan 3:1
Și în alta parte Domnul Isus spune:În timp ce vorbea El mulțimilor, iată că mama și frații Lui stăteau afară, căutând să-I vorbească. Atunci cineva I-a zis: ‒ Iată că mama Ta și frații Tăi stau afară, căutând să-Ți vorbească. Dar Isus, răspunzând, i-a zis celui ce-I vorbise: ‒ Cine este mama Mea și cine sunt frații Mei? Și întinzându-Și mâna spre ucenicii Lui, a zis: ‒ Iată mama Mea și frații Mei! Căci oricine face voia Tatălui Meu, Care este în Ceruri, acela Îmi este frate, soră și mamă.
Matei 12:46‭-‬50
Nu știu în ce semn te referi da nimeni nu este ca Domnul cum spune in:Eu sunt Domnul, și nu mai este altul; afară de Mine, nu este Dumnezeu. Eu te-am încins înainte ca tu să Mă cunoști,
Isaia 45:5
Dar ne bucuram ca ne putem numii copii lui, Vedeți ce dragoste ne-a arătat Tatăl: să ne numim copii ai lui Dumnezeu! Și suntem. Lumea nu ne cunoaște, pentru că nu L-a cunoscut nici pe El.
1 Ioan 3:1

| calutulfericit a răspuns:

Nu exista niciun zeu biblic.