Religia oricum este compusa din fanteziile unor oameni, deci nu se poate da un raspuns obiectiv valabil la intrebarea ta.
1. Universul nu are nici frate, nici soră.
2. Doar pentru că oamenii au frați și surori înseamnă că și Dumnezeu trebuie să aibă? Ce logică e asta? Dacă George are frați, înseamnă că și Maria trebuie să aibă?
Nu poti compara Necreatul si Necauzatul si Creatorul cu ceea ce este creat si supus degradarii, stricaciunii si disparitiei in timp. Gandul tau este nebunesc! Ia-ti invatatura despre Dumnezeu de la Biserica, nu de la ce se barfeste pe la colturi! Bea apa limpede si curata de izvor, nu apa puturoasa din baltile pline de in-secte sau ale propagandei anticrestine atee!
Vedeți ce dragoste ne-a arătat Tatăl: să ne numim copii ai lui Dumnezeu! Și suntem. Lumea nu ne cunoaște, pentru că nu L-a cunoscut nici pe El.
1 Ioan 3:1
Și în alta parte Domnul Isus spune:În timp ce vorbea El mulțimilor, iată că mama și frații Lui stăteau afară, căutând să-I vorbească. Atunci cineva I-a zis: ‒ Iată că mama Ta și frații Tăi stau afară, căutând să-Ți vorbească. Dar Isus, răspunzând, i-a zis celui ce-I vorbise: ‒ Cine este mama Mea și cine sunt frații Mei? Și întinzându-Și mâna spre ucenicii Lui, a zis: ‒ Iată mama Mea și frații Mei! Căci oricine face voia Tatălui Meu, Care este în Ceruri, acela Îmi este frate, soră și mamă.
Matei 12:46-50
Nu știu în ce semn te referi da nimeni nu este ca Domnul cum spune in:Eu sunt Domnul, și nu mai este altul; afară de Mine, nu este Dumnezeu. Eu te-am încins înainte ca tu să Mă cunoști,
Isaia 45:5
Dar ne bucuram ca ne putem numii copii lui, Vedeți ce dragoste ne-a arătat Tatăl: să ne numim copii ai lui Dumnezeu! Și suntem. Lumea nu ne cunoaște, pentru că nu L-a cunoscut nici pe El.
1 Ioan 3:1