| StrongHeart a întrebat:

Oare este posibil sa posteasca un om cat a postit Dumnezeu in desert? Adica sa stea 40 de zile fara hrana si fara apa?

44 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| NotNamed a răspuns:

Științific nu este posibil iar asta e singurul adevar. Nu mai credeti toate prostiile care sunt scrise in biblie.

| DonEduardo a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde scrie ca nu a baut apa?
Nicaieri.
Conform unor studii facute de cercetatori, o persoana poate sa traiasca fara mancare pana la 40 de zile, dar au existat si exceptii cand s-a trait chiar 70 de zile.

| StrongHeart explică (pentru anonim_4396):

Intr-adevar,in biblie scrie ca a flamanzit, nu specifica ceva de apa.E greu de crezut sa fi rezistat fara apa in desert.
Hei, de ce sa mint, e posibil sa ma insel, trebuie sa intreb pe cineva care a studiat patristica.

| badpanda a răspuns:

Un om poate sa reziste fara mancare chiar mai mult decat Isuzu al crestinilor.

| h379m3973423 a răspuns:

Salut,
Da, este posibil dar numai cu ajutorul lui Dumnezeu. "Omul nu traieste numai cu paine, ci cu orice cuvant care iese din gura lui Dumnezeu."
Și asta cu un scop bine prestabilit. Matei 4:1. El a fost ispitit de însuși diavolul și sunt sigur că și-a folosit toate resursele pentru a-L convinge pe Domnul Isus, de unde și perseverența în post.

Răspuns utilizator avertizat
| Dddonkey a răspuns:

Nu cred ca se poate, dar sa incercat asta de multe ori in istorie de multe religii. Exista si un cult care sutine trairea fara hrana sau apa dar cand liderul miscarii a fost invitat sa ia parte intr o emisiune sa dovedeasca teoria dupa cateva zile a renuntat.
Dar cred ca Isus a rezistat sa stea 40 zile si asta dovedeste din nou ca era om dar si Dumnezeu in acelasi timp. Ce nu e posibil la oamenii e posibil la Dumnezeu.

| AG777 a răspuns:

Daca imi spui de ce ai vrea sa te chinui in halul asta, o sa-ti si raspund la intrebare