| StrongHeart a întrebat:

Oare este posibil sa posteasca un om cat a postit Dumnezeu in desert? Adica sa stea 40 de zile fara hrana si fara apa?

44 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| NotNamed a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Nu vreau sa ma bag in discutie pentru ca n.am chef sa zdrobesc din nou in creier creștin încuiat dar ai mare dreptate. Fiecare crede ceva si il considera purul si singurul adevar. N.ai ce sa le faci... ăștia trebuiau sa trăiască inaintea Renascentismului cand lumea era toata credincioasa si isi dedicau viata bisericilor si vietii de apoi. StrongBanana ala sau cum l.o chema daca se nastea in India se închina, cinstea pe Buda si îl considera singurul adevar iar acum ar fi venit sa se certe și cu tine si cu creștinii si cu musulmanii care cred in Dumnezeu. Creiere inferioare evoluției. Cica omul nu e un animal. El habar nu are ce este o pasare, un animal, o bacterie samd si prin ce se disting unii de alti. E prea grea stiinta si biologia pentru el.

| StrongHeart explică (pentru NotNamed):

Du-te bee si plimba ursu' laughing))

| NotNamed a răspuns (pentru StrongHeart):

Adu tu lesa ca stiu eu pe cine sa plimbwinking

| StrongHeart explică (pentru NotNamed):

Vai de creieru tau ala destept laughing

| NotNamed a răspuns (pentru StrongHeart):

Multumesc. O iau ca pe un compliment.winking

| badpanda a răspuns (pentru StrongHeart):

Cainele meu este mai inteligent decat tine.

| StrongHeart explică (pentru badpanda):

Degeaba daca esti mai prost ca el laughing

| badpanda a răspuns (pentru StrongHeart):

El nu crede in spiridusi
invizibili.
Si face pipi pe zeul tau si pe tine.
Singurul retardat din ecuatie tot tu esti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Putini sau chiar deloc inteleg cuvintele tale de duh, acelea cu, Satan a fost inventat pentru a justifica raul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde scrie ca nu a baut apa?
Nicaieri.
Conform unor studii facute de cercetatori, o persoana poate sa traiasca fara mancare pana la 40 de zile, dar au existat si exceptii cand s-a trait chiar 70 de zile.

| StrongHeart explică (pentru anonim_4396):

Intr-adevar,in biblie scrie ca a flamanzit, nu specifica ceva de apa.E greu de crezut sa fi rezistat fara apa in desert.
Hei, de ce sa mint, e posibil sa ma insel, trebuie sa intreb pe cineva care a studiat patristica.

| AG777 a răspuns:

Daca imi spui de ce ai vrea sa te chinui in halul asta, o sa-ti si raspund la intrebare