Nu exista. Si ce-i fain e ca tocmai asta e cel mai usor de negat. Si asta pentru ca stiinta a desfiintat Geneza demult.
De ce Dumnezeu nu ar putea crea lumea printr-un proces? De ce nu ar putea crea lumea cu ajutorul unor reguli? De ce este necesar ca Dumnezeu sa creeze fiecare lucru in mod particular?
Nu este mult mai logic, daca putem vorbi de asa ceva aici, unde logica paleste, ca Dumnezeu sa lucreze folosind un set de axiome?
Axiome ce permit ca totul sa evolueze in modul in care a evoluat.
De ce ar lucra o asemenea entitate cu jumatati de masura, cu cazuri particulare, cand ar putea lucra cu un set de reguli create, matematica pura.
Vai de mine, tu vrei să scriu o zi întreagă? Pe scurt, pînă la 19 ani eram ateu fără pic de îndoială, apoi m-am convins că viața nu poate apărea întâmplător, că toată creația depune o mărturie temeinică despre un proiect minuțios, că Biblia este autentică, iar cel care ne-a oferit-o, Iehova, este Dumnezeul adevărat.
Dumnezeu a creat toate cele vazute si nevazute prin puterea vointei Sale.
Noi nu putem sti cum anume a fost creata lumea, trebuie doar sa credem!
Am ajuns sa-mi fie scarba sa mai citesc pe aici.
Acum 2-3 ani,ii spuneau Dumnezeu,acum au ajuns la zeul crestin auzi ce mod.
Cu adevarat,stiu ca nu e calea asta,dar tare scarba mi-a ajuns sa-mi fie de poporul roman.
Dumnezeu sa ne ierte, caci avem multe talente adevarate referindu-ma in cadrul religiei, monarhi lucratori, biserici, manastiri si credinta puternica.
Este o contradictie in ceea ce ai spus. Ca sa fie blesfamie, trebuie sa crezi in asta. Este in acelasi principiu cu "vei ajunge in iad daca nu crezi in Dzeu". Da, ca sa ajungi in iad, trebuie mai intai sa crezi...
Sa inteleg ca "acesta" este Dumnezeu.
1.(pentru. primul alineat)Da, acesta e un pacat minor.Cand (de exemplu) injuri e o "blasfemie" la adresa divinitatii care inseamna Sf. Treime si Sfintii deoarece chiar daca practic n-ai "blasfemit" la adresa divinitatii nu ai ascultat ce spune Dumnezeu.
2.(al-2-lea alineat)Nu inteleg al-2-lea alineat (Scuza-ma)
1. Mai exista si alte divinitati. De exemplu, sunt sigur ca zeii Hindu sunt foarte suparati pe tine in acest moment. La fel si Odin, Zeus etc.; I feel bad for you son!
2. Ce este asa de greu de inteles. Sa contesti modul in care a creat, adica sa nu negi faptul ca la creat, ci faptul ca a facut-o intr-un anumit fel (Adica povestea total retarda cu Adam si Eva).
Bun la 1 nu poti crede si in Dumnezeu si in Zeus si Odin fiindca Dumnezeu e cel adevarat!
Ba Odin este! Gresesti! Odin a promis sfarsitul gigantilor de gheata, iar iisus a promis viata vesnica si fericire. Nu prea vad lume fericita, ci doar oameni infometati. Stii ce nu prea vad? Giganti de geata! None of them!
Nu cunosc povestea lui Odin fiindca e o simpla poveste. Iisus e cel adevarat!
Si de ce povestea lui iisus nu este doar o poveste? Tot intr-o carte este scrisa si ea! (In fine, povestea lui Odin a fost scris mai intai pe piatra, stii ca pe vremuri mai obisnuiau astia sa vandalizeze proprietatea publica a naturii)