A fost impotent, i-a cazut o caramida pe cwae.
Nu toti sunt sfinti, doar isus.
Draga mea nu te mai napusti la raspunsurile mele fara se le intelegi (te inteleg in jacuzzi, ca e omeneste), mai repet inca o data; am spus ca Isus este mana dreapta a lui Dumnezeu si ca e din aceiasi plamada, aceiasi entitate, am spus; pai nu am spus eu ca sfinti nu pot fi dumnezei ca nu are aceiasi natura, am spus. Pai si tu ce nu intelegi? Am impresia ca tu nu stii sa faci diferenta intre sfinti, care sunt de origine pamanteana si Isus recte Dumnezeu.
Irelevant stii ce inseamna mai priceputo (cred ca esti femeie ca numai ele se baga ca musca in fundul calului) asa ca raporteazate pe tine ca batii campii si nu ai raspuns la intrebare si sa-ti iei si niste capre sa te duci la pascut ca sa te mai aierisesti poate iti vine mintea la cap si iti vezi de treaba ta, ai inteles? Nu te mai baga in seama cu mine aiurea ca te porcăi de freaca mama ta la tine o luna sa te spele.
Nu imi place ca sunteti curajos la adapostul kilometrilor de retea, mai ales cand nu aveti nimic de spus in afara unei atitudini urate.
Observatii:
1. Stati cam prost cu gramatica.
2. Aveti o abordare putin cam misogina.
3. Jigniti si amenintati si asta este inacceptabil.
4. Poate va recititi raspunsurile, ca sa nu mai aveti impresia ca ati raspuns cu ceva.
PS: Spre dezamagirea dumneavoastra, sunt barbat. Si asta se va arata nu prin violenta ci prin autocontrol, desi nu cred ca ma veti speria nici intr-o eventuala abordare sa-i spunem mai fizica. Imi reiterez apelul la calm si la bun simt.
"Imi reiterez apelul la calm si la bun simt."
Asta trebuia sa faci de la inceput si sa nu te mai frece persoana mea mai Gicule. Cred ca ai viermisori intestinali si te manaca-n fund, raspunde la intrebare daca ai ceva de spus daca nu taci. Iar cu obsevatiile tale ma sterg la fund.
Hombreros e belea, trebuie sa mergi la Cristina la raport )))
Bai neica, da multi sufera de hemoroizi, de ce nu se trateaza nu stiu si sta cu mancarimea in fund.
Stiu eu ce stiu, din cauza lor mi-am bagat demisia
De cand s-a desfiintat securitatea astia care sufera de "dat in gât" nu-si mai gasesc locul si sau imprastiat peste tot. Hai ca este flebetea mea Ema pe la S/F si o arde cu iubirea pe acolo.
Habla espaniol? ) ) nu mai vorbii de s.f.erui ca eu mereu le confund cu BD la munte si la mare
In biblies scrir ca dumnezeu este acelasi cu fiul (cea ce eu nu prea am inteleso), deci daca dumnezeu e sfant si isus e sfant