| xchipershadow0969 a întrebat:

Oare lumina "sfanta" de inviere de la Ierusalim e o facatura?

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

O poveste frumoasa... si atat

| minrest a răspuns (pentru suntserios):

E o poveste, dar nu mi se pare frumoasa, ci sinistra.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

| dullcat a răspuns:

Este doar simbolistica si semnificatia din spatele ei, caci nu vine nimeni de acolo, cu avionul, sa dea lumina la toate bisericile din Romania.

| anonimg a răspuns:

Acolo este vorba de tehnologie.
Și chiar dacă nu ar fi fost tehnologie, noi nu trebuie să ne încredem în astfel de minuni. Pentru că Dumnezeu nu face astfel de minuni.
Și diavolul poate să facă minuni, pentru că are putere, pentru că este înger; a fost cel mai înalt înger. Apostolul Pavel spune despre el că se poate transforma într-un înger de lumină. Ce faci dacă vei vedea un înger de lumină? I te vei închina sau nu?

Noi trebuie să cunoaștem pe Dumnezeu. Doar prin Dumnezeu, prin Duhul Sfânt Dumnezeu ne poate descoperi înșelătoriile arhiamăgitorului.
Cine este lipsit de Duhul Sfânt va fi amăgit 100% de cel rău -fie că noi credem în Dumnezeu, fie că nu credem. Așa cum pescarii au ace și momeli pentru fiecare tip de pește, tot așa și diavolul și îngerii lui ne cunoaște și știe cum să ne țină în întuneric de partea lui până când timpul de har se va încheia în dreptul nostru, sau până când vom muri.
Caută să cunoști pe Dumnezeu. Doar așa vei putea vedea șiretlicurile celui rău. De acest lucru Satana se teme cel mai mult. El nu se teme de tămâie, icoane sau lumânări, pentru că acestea sunt invențiile lui ca să țină lumea în întuneric spiritual. El nu o ține doar prin necredință, ateism sau secularism, sau doar prin închiderea la alți zei (ex.: Budha) sau la Allah. Răstălmăcirea Bibliei ne ține în întuneric, în înstrăinare față de Dumnezeul care dorește să aibă o relație personală cu fiecare dintre noi.
Când în minte va ajunge adevărul, aceasta se va lumina.

| T0Teu a răspuns:

Eu cred ca nu e de la Dumnezeu

| Whateverrr a răspuns:

Da.
Dumnezeu face minuni, dar asta nu e una dintre ele.

| Pocait01 a răspuns:

Da, dar credeam că este un fapt cunoscut.
Voi nu participați la slujbă doar pentru a sărbători împreună învierea Domnului? Sau chiar credeți că vă face ceva divin acel foc al lumânării?

| xchipershadow0969 explică (pentru Pocait01):

Nu exista iisus fratele meu

| TeiubesteDumnezeu a răspuns:

‭‭Ioan‬ ‭8:12‬ ‭VDC‬‬
[12] Isus le-a vorbit din nou și a zis: „Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieții."

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru TeiubesteDumnezeu):

Dumnezeul sa aibă grija de tine mare Adevăr spui scris zici explici happy