| somios a întrebat:

Oare nu este periculoasa "pocainta" tocmai prin faptul ca orice criminal sau ultima curva(pardon de expresie) se pot pocai, si astfel gata, "Domnul" le va ierta bicisniciile doar pentru ca s-au pocait!
Aceasta "pocainta" nu este un Dublu Pericol prin faptul ca din p de v social aceasta este acesta un indemn mascat la cele mai grozave atrocitati, pentru ca oricum vei fi iertat de "domnul" dupa ce le-ai comis, bineinteles daca te pocaiesti!
Si din p de v spiritual este o minciuna periculoasa, pentru ca iti baga in cap faptul ca vei fi iertat pentru faptele bicisnice pe care le-ai comis si le regreti, ceea ce este o minciuna ordinara pentru ca Dumnezeu te/ne judeca doar dupa FAPTE!
Iar daca ai comis bicisnicii si atrocitati (asa cum a comis biserica crestina) nu mai poti fi iertat pentru ca Faptele te impiedica, si iata ca vine Diavolul care iti spune ca NU Faptele conteaza, ci credinta ta ca el Diavolul este Dumnezeul tau!
Care este acel Diavol?
Evident ca Lucifer, din Apocalipsa 22.16, Seful Iadului din Apocalipsa 1.18. si acela pe care chiar Tatal ceresc l-a alungat pe pamant in Apocalipsa 12.12!
Dat fiind prezentata aceasta realitate religioasa, ce credeti?

a) ca "pocainta" este calea corecta sau
b) pocainta este o cale total gresita

35 răspunsuri:
| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Este alegerea ta.

Răspuns utilizator avertizat
| danay72 a răspuns (pentru somios):

Daca ai fost atent la ce am zis, ai observat ca am spus ca fiecare suporta consecintele actiunilor sale, adica cum ai zis, daca un criminal se caieste SINCER, Dumnezeu stie lucrul acesta si il poate ierta, DAR tot va plati pentru pacatul sau, adica va face inchisoare, si aceasta pentru ca in Biblie avem exemple de persoane care au comis crime dar, pentru ca s-au cait sincer au fost iertati, dar au suportat consecintele actiunilor sale, de expemplu Manase si David. Cat despre iad, Biblia nu spune ca va pedepsi in foc vesnic pe cineva, ci spune ca,, plata pacatului e moartea,''asa cum se arata in Romani6:23. Cat despre Dumnezeul la care ma inchin eu, este Dumnezeul lui Moise, si il cheama Iehova.Nu ma inchin la Cristos, pentru ca nici unde in Biblie nu scrie ca este aprobata, nici chiar de Isus, o astfel de inchinare.