| HowdidIgethere a întrebat:

Oare nu-i metoda asta o trasatura care identifica ateismul?

http://www.crestinortodox.ro/......96046.html

10 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

Cum poate sa te socheze asta? Crestinii au avut inchizitia si au ucis popoare intregi care nu au auzit de zeus lor prostesc.De ce ar fi asta o trasatura a ateismului?

| Mădă0611 a răspuns:

Nu. Sau au ateii vreo carte a nu stiu cui in care se instiga la metoda de tortura despre care vorbesti, asa cum au teistii?
Apropo, asa imi plac povestile astea cu sfintii lu' peste stricat. Sunt curioasa cati chiar erau cum se crede, ca mie toti imi par un fel de Jeanne d'Arc, adica dusi cu pluta. Costi o tot amintea pe Ecaterina, parca, dar aia era ciurli burli si nu isi vedea de treaba.

| Holiday a răspuns:

"Unul dintre oamenii G.P.U. a innebunit complet. Celalalt a murit curand de soc nervos." - citat din povestea ta.

Ce mama naibii e ala "soc nervos"?!?
Nu exista asa ceva in medicina. Deci pana la urma care e cauza decesului?

Dupa ce ca scriu tot felul de povesti, mai le scriu si prost. Dar, evident unii ca tine inghit orice daca il pupa in dos pe barbos.

| Holiday a răspuns (pentru Holiday):

Si pana la urma toata povestea se bazeaza pe marturia unuia care suferea de "soc nervos", orice o fi aia, probabil "avea o doaga lipsa", sau "era dus cu capul".
Deci poate fi credibil? Nu prea, sau mai degraba deloc.

| HowdidIgethere explică (pentru Holiday):

La cat esti tu de batut in cap, nu-i mare lucru sa ceri si poze din inchisori.
Nu-s poze, nu-i adevarat! Simplu.

| Holiday a răspuns (pentru HowdidIgethere):

Ai omis sa-mi spui totusi ce e ala "soc nervos". Sa inteleg ca nu stii, dar iei toate tampeniile de bune?

| KhludCiprian a răspuns:

Care metoda?

Vezi ca ateii tortureaza azi crestinii? Sau o faceau in timpul inchizitiei? Sau ateii omorau in al doilea razboi mondial pe evrei?
http://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_human_experimentation

Ai auzit de genocidul de la Srebrenica?

Deci ce concluzie generalizata poti spune despre atei? Ca sunt unii ce fac lucruri stupide cum fac si cei de orginte crestina sau crestin-ortodoxa in particular.

Nu ti se pare ca cineva precum Stefan cel Mare ce a omorat toata viata turci si a avut copii din flori nu se incadreaza in ceea ce ai numi in mod normal ca fiind sfant?

Si la final, ca tot tii cu acest sit, de ce au peste tot reclame si mai ales de ce spre deosebire de TPU, daca ai opinii ce accepta stiinta moderna sau zici ceva impotriva moastelor, esti blocat imediat?

Este cenzura o dovada de crestinism?

| HowdidIgethere explică (pentru KhludCiprian):

Bai Shtrul, hai ca e ateista. In toate lagarele si inchisorile comuniste s-a aplicat, asa sigur au patentat metoda.

| KhludCiprian a răspuns (pentru HowdidIgethere):

Monkey: deci nazistii si legionarii ce faceau experimente pe oameni erau crestini. Si cei ce faceau instrumente de tortura in inchizitie tot crestini se numeau.

Ateii n-au fost originali, au trebuit sa caute modele, si au gasit deja ceva ce merge! Daca ar fi fost patente, ateii n-ar fi avut de unde copia!

Oricum, mi se pare ca n-ai raspuns la intrebarile cheie. Ti le repet:
"Deci ce concluzie generalizata poti spune despre atei?"
"Nu ti se pare ca cineva precum Stefan cel Mare ce a omorat toata viata turci si a avut copii din flori nu se incadreaza in ceea ce ai numi in mod normal ca fiind sfant?"
"Este cenzura o dovada de crestinism? "

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da.ateismul prin judecata, gandire siprofund realism revolutionar a invins femeia crestina, rea si indaratnica care a corupt un tanar soldat, un om de viitor al manei rusii, care a rams o tara crestina chiar daca comunista.