| Xondo a întrebat:

Oare nu le dam prea multa libertate de exprimare ateilor? Uitati cum vorbesc despre religie, nu numai in Romania si in toate tarile majoritar crestine, isi bat pur si simplu joc de ea si de Dumnezeu tragand dupa ei foarte multi oameni, dupa cum ne arata statisticile. Oare nu ar trebui sa procedam si noi ca in tarile islamice, unde daca ai zis ceva impotriva lui Allah esti batut sau chiar omorat? Zic ca prea multa libertate strica, ai libertate bine inteles, dar in limita bunului simt, daca ajungi sa iti bati joc si sa ridiculizezi credinta si religia aproapelui tau deja ai depasit o limita si trebuie sa fi pedepsit intr-un fel sau altul, ca daca ne uitam mai bine ateismul este anti-crestin deoarece nu are posibilitatea sa critice si Islamul sau Hinduismul de exemplu, iar daca le-am ingradi si noi aceasta posibilitate in Romania, zic eu ca ateii vor disparea cu timpul sau se vor imputina drastic.

48 răspunsuri:
| alexandra2859 a răspuns (pentru the2k):

Bravo tie si eu am fost asa dar de cand am aflat(bine o stiam dinainte dar nu maim dat seama)de biblioteca din alexandria nu stiu parca am innebunit mi-a cazut cerul in cap si de atunci urasc toti crestini.

Răspuns utilizator avertizat

Nu vreau sa spun ca am innebunit cand am vazut ca crestini astia au ars biblioteca alexandriei si toate lucrurile care erau in ea, intelegi? cand am aflat ca crestini au arso mi-a cazut cerul in cap si de atunci urasc rau de tot crestini.

Doar faptul ca au ars biblioteca m-a facut sa ii urasc.

laughing))crestini.

| shadovv a răspuns:

Libertatea unui om e partea divina din el!

| Pitzipoanca a răspuns (pentru Pufuletica98):

Te crezi Dumneazeu? Eu stiam ca exista "sindromul Napoleon", dar...

| Pitzipoanca a răspuns:

Daca ai fi asa bun crestin, nu ti-ar pasa ce spun ateii. Apropo de treaba asta, cineva (am uitat cine) spunea (traducere din limba engleza): "Religia e ca si penisul. E ok sa ai unul si, eventual sa te lauzi cu el, dar nu e ok sa-l fluturi prin fata mea, sau sa-l vari copiiilor mei pe gat.". Eu nu sunt atee, deci degeaba sariti. Fiecare are libertatea sa fie ce vrea si sa se exprime cum vrea, cat timp libertatea sa nu imi incalca mie libertatea.

| TrafalgarLawDăFărst a răspuns:

Nimeni din lume nu are dreptul sa judece o alta persoana fie el/ea crestina sau emo sau satamisa noi trebuie sa aparam ceea ce iubim si sunt de acord nu ar mai trebui sa isi bata aia toata ziua crenvustiu de noi, da ce sa si faci ca asa e in caracterul omenesc cand nu esti de acord cu cineva incepi sa il urasti si dupa aceea se vede rezultatul in zilele noastre!
Ar trebui ca nimeni sa nu se mai bage peste credinta noastra si sa isi vada de pacatele lor!

| DyNo a răspuns (pentru alexandra2859):

Pai sa te lamuresc eu ce inseamna ''aproapele'' pentru crestini, ei care au cauzat cele mai mari dezastre si au bagat omenirea in mai bine de 21 de secole de intuneric, ne sunt datori vanduti. Daca nu erau asa numitii "pacatosi" adica omeni de stiinta atei acum mai umblam probabil in picioarele goale si in zdrente, atei nu au facut nici un rau omenirii terrane, din contra... Revenind, pentru crestini "aproapele'' inseamna acel om care le impartaseste ideile, adica un alt crestin, tu care cred ca esti atee, pe tine nu te considera "aproapele" lor, dovada o ai in intrebarea lui Xondo, la care noi raspundem chiar acum. Iauzi, ne-ar omori cu pietre daca ar putea.

| DyNo a răspuns (pentru the2k):

Adica paginile despre care vorbesti tu au devenit apocrife, nu?

| alexandra2859 a răspuns (pentru DyNo):

Daaa ai mare dreptate in tot ce zici, crestini numai rau stiu sa faca.esti ateu?

| DyNo a răspuns (pentru alexandra2859):

Sunt liber cugetator.

| alexandra2859 a răspuns (pentru DyNo):

Bravo tie.

| AlexanderHamilton a răspuns:

"Prea multa libera exprimare pentru Atei", tie chiar nu iti e rusine cand scoti asemenea prostii pe gura? "De ce sa nu facem ca in tarile Islamice sa dam cu pietre" gandirea asta de animal prost arata de ce ateii au nevoie de chiar mai multa libera exprima, iar voi cre(s)tinii nu. Ateii nu sunt impotriva nimanui, creier de aluna, ei nu cred in nici o zeitate, atat. Scopul lor nu e de a se lua de alte religii, dar in cazul tau mi-ar face placere sa te bat cu pietre, la fel cum ai sugerat tu. Si chiar invers se va intampla, ateismul va creste ( din fericire ) iar idiotii ca tine care aleg sa creada intr-o zeitate pentru a putea iubi sau religia este scopul lor de a trai vor muri.

| AlexanderHamilton a răspuns (pentru Pufuletica98):

Satana nu ia suflete. Citeste-ti propria biblie. Satana ai putea zice ca este detinutul "VIP" din iad.