| soimos a întrebat:

Oare poate fi considerata Biserica lui Christos ca fiind in slujba divinitatii, pentru ca eu pot sa dovedesc cu argumente istorice faptul ca nici Dracu nu a adus atatea nenorociri si suferinte omenrii cate a adus biserica lui Christos?

23 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Din pricina neascultarii ,Dumnezeu a ingaduit suferinta.,,Femeii i-a zis :,,Voi mari foarte mult suferinta si insarcinarea ta.Cu durere vei naste copii si dorintele tale se vor tine dupa barbatul tau,iar el va stapani peste tine,,. Omului i-a zis :,,Fiindca ai ascultat de glasul nevestei tale si ai mancat din pomul care iti poruncisem sa nu mananci deloc din el,blestemat este acum pamantul din pricina ta.Cu multa truda sa-ti scoti hrana din el in toate zilele vietii tale;spini si palamida sa-ti dea si sa mananci iarba de pe camp.,,
Boala este tot o consecinta a neascultarii de Dumnezeu,si cel rau este acela care o aduce la oameni.Iov2:7,,Si satana a plecat dinaintea Domnului si apoi a lovit pe Iov cu o buba rea din talpa piciorului pana in crestetul capului.Luca 13:16,,Si femeia ,care este o fiica a lui Avraam si pe care satana o tinea legata de 18 ani,nu trebuia oare sa fie dezlegata de legatura aceasta in ziua Sabatului?,,Cine asupreste oamenii prin boala?Gasim raspunsul in Fapte 10:38,,Cum Dumnezeu a uns cu Duhul Sfant si cu putere pe Isus din Nazaret ,care umbla din loc in loc,facea bine si vindeca pe toti cei ce erau apasati de diavolul,caci Dumnezeu era cu El.,,
Ce promite Dumnezeu ca va face poporului Sau daca va asculta?Exod15:26 ,,El a zis:,,Daca vei asculta cu luare aminte glasul Domnului,dacavei face ce este bine inaintea Lui,daca vei asculta de poruncile Lui,si daca vei pazi toate legile Lui,nu te voi lovi cu nici una din bolile cu care i-am lovit pe Egipteni,caci Eu sunt Domnul,care te vindeca.,,

| soimos explică (pentru EmaS):

> Din pricina neascultarii, Dumnezeu a ingaduit suferinta <
despre ce ascultare vorbesti, ca eu ascul toata ziua fie radiul in masina fie la TV acasa si nu am auzit ca sa vorbeasca Dumnezeu?
Poi daca vrea sa fie ascultat mai intai sa vorbeasca!

| EmaS a răspuns (pentru soimos):

Oho,ti-am tot repetat acest lucru de'' N ''ori! A neascultarii de Dumnezeu, oamenii si-au facut alti dumnezei straini.Au nesocotit Legile si Poruncile lui Dumnezeu.

| soimos explică (pentru EmaS):

Ma bucur ca recunosti in sfarsit Adevarul!
Alti Dumnezei decat Yahwe inseamna Isus Christos, pentru ca altii numai sunt!
Iar problema nascultarii Legi deja cred ca o stii, pentru ca Legea schimbata se numeste Noul Testament, iar poruncile referitoare la dumnezeii straini le vedem exprimate chiar de Dumnezeu in Deuteronom 13.1-6!
Am spus de Dumnezeu si nu de Luca si Marcu care trsge in fund cu arcu, pentru ca astia nu sunt Dumnezei ci oameni vanduti Divolului!

| EmaS a răspuns (pentru soimos):

Isus este Calea, Adevarul si Viata!

| Raniia a răspuns:

Insusi Isus este sursa noastra principala de informare cu privire la Satan.Cind El Si-a trimis cei saptezeci de ucenici ca sa pregateasca calea inaintea Lui,ei s-au intors cu bucurie,zicind:,,Doamne, chiar si dracii ne sunt supusi in Numele Tau''.La aceasta Isus a raspuns:Iata ca v-am dat putere sa calcati peste serpi si peste scorpii si peste toata puterea vrasmasului, si nimic nu va va putea vatama(Luca 10-17, 19)

| Raniia a răspuns:

Care este raspunsul tau?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posedatule te astepta diavolu sa te ea la el pocaiestete azi, ce sa zic ai dreptate mare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Biserica nu este in slujba divinitatii ci in slujba credinciosilor.Ca orice padure, are si ea uscaturile ei.
2. Daca esti in slujba diavolului, poti latra cit vrei, ca nu vei convinge un credincios de timpeniile pe care le debitezi.
3. Iarta-l Doamne, ca nu stie ce face!

| soimos explică (pentru anonim_4396):

>.Daca esti in slujba diavolului, poti latra cit vrei <

Ma crezi cumva vreun apostol de al lui Isus, ca doar aia sunt in slujba Diavolului=Christos
pai cum citesti asta:
Şi chemând pe cei doisprezece ucenici ai Săi, le-a dat putere şi stăpânire peste toţi demonii

si inca una la fel
Şi s-au întors cei şaptezeci (şi doi) cu bucurie, zicând: Doamne, şi demonii ni se supun în numele Tău.
Ce dovada mai buna vrei ca asta precum ca Christos era comandantul legiunilor de diavoli

| anonim_4396 a răspuns (pentru soimos):

Cind vei avea puterea si intelepciunea sa intelegi cele citate de tine,vom putea discuta.
BIBLIA,nu este o carte obisnuita,daca nu intelegi, cere ajutor, nu mai interpreta total gresit.
Iarta-l Doamne si lumineaza-i mintea.

| soimos explică (pentru anonim_4396):

> Cind vei avea puterea si intelepciunea sa intelegi <
Vorbesti de intelegere? sau de credinta?
Pai cine poate sa inteleaga scena prin care Dumnezeu lasa gravida o fecioara ca sa se nasca din aceasta tot el care a insamantat-o?
Ai dreptate, Biblia nu este o carte obisnuita ci un FURT intelectual, prin care crestinii au furat scriptura religiei mozaice, i-a schimbat numele si intelesul si se lauda ca mincinosii ca este un text inspirat de Dumnezeu!

| Freedom_1119 a răspuns:

Absurd,absurd,absurd! cum poti sa postezi asemenea prostii. Oare chiar nu iti dai seama ca aceasta este ceva intr-adevar sacru, o valoare inestimabila pentru umanitate, la adresa careia nu ar trebui sa apara astfel de afirmatii... sad

mi-ar fi interesant sa vad argumentele...

| soimos explică (pentru Freedom_1119):

Si ce ai vrea sa fac?
Sa mint?
Poi eu nu sunt slujitorul Diavolului sa pot mintii, asa ca zic adevarul, si adevarul este ca Biserica lui Christos a ucis zeci de milioane de oameni nevinovati in 2000 de ani de activitate diabolica!
Ai tu ceva informatii ca Dracu (daca nu ar fi Christos) ar avea mai multe crime?

| Freedom_1119 a răspuns (pentru soimos):

Nimeni nu zice sa minti.Nu vreau sa iti neg ghindurile, imi dau doar parerea la cele spuse de tine si nu gasesc nici o logica in aceste cuvinte.Cum a zis cineva mai sus, biserica e o padure, are si ea uscaturile ei, insa aceste pot fi usor ignorate in fata acelor aspecte pozitive oferite de aceasta.Biserica este hrana noatra spirituala, este alinarea si vindecare noastra dintotdeauna.Acum, in preajma sarbatorilor de iarna, sper, totusi, sa iti schimbi parerea si sa sarbatoresti Nasterea Domnului.Doar atunci vei simti cu adevarat implinirea sufleteasca, caci "Dumnezeu sunt intr-o mare masura Eu". Iubindul pe El, vei fi fericit!

>.Biserica este hrana noatra spirituala,<
Chiar asa de rau ai ajuns incat sa gasesti spiritualitatea ascultand prhoduri si vesnice pomeniri!
Eu iti recomand mai bine sa-l asculti pe Shostakovici, ca in mod sigur vei gasi mai multa spiritualitate decat la un bortsos de curvar ahtiat dupa parale si cururile enoriaselor mai tinere!
Ta referi la acel Domn pe care cei trei Magi de la rasarit l-au gasit in leagan?
Brrrr, pai de ala chiar Apostolii spun ce e satana, vezi ce zice Luca aici:
Luca 10. 18. Şi le-a zis: Am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer.

Cred in Dumnezeu, dar merg la biserica destul de rar.Insa nu asta e principalul,ci credinta din sufletul meu. Tatal meu, in general, nu merge la biserica, caci are aceeasi parere despre preoti ca si tine.Totusi,dupa mine, cind te duci la biserica, nu o faci pentru a-l asculta pe preot sau pentru a da bani ca sa se roage el pentru tine.Eu vad in biserica un refugiu si, personal, pe mine ma ajuta mult in momentele grele, caci merg la biserica pentru a ma ruga lui Dumnezeu.Acolo pot fi singura cu mine insusi, pot medita...si ai putea spune ca o pot face la fel de bine in natura, pe malul unui lac sau altundeva...si ai avea perfecta dreptate.Fiecare alege pentru sine.
P.S.ii poti critica pe preoti(caci multi dintre ei sunt chiar asa"..."),poti sa nu crezi in Dumnezeu, dar sincer.,.nu ai de ce zice asemenea lucruri la adresa lui. Oricum nu o sa reusesti sa ii convingi pe cei ce cred in El, sa nu o mai faca.

< cind te duci la biserica, nu o faci pentru a-l asculta pe preot <
Probabil ca te duci ca sa-l enervezi pe Isus care in predica de pe Munte (matei 6.5) te invata CLAR sa nu te duci la biserica ca fariseii, ci mmai bine sa stai acasa sa te rogi/meditezi in intimitatea camarutei tale!
Da ma rog, crestinii urmeaza Calea lui isus facand exact contrariul a ceea ce spune Isus, adica ceva de genul a milita pentru castitate prin practicarea curvie!

Tu erai cel care zicea, sa zica Dumnezeu ceea ce are de zis.Zau asa, cine ma rog are vreo demonstratie ca cele 10 porunci sunt ale lui Dumnezeu sau altele "spuse"de el...cred in Dumnezeu si unica porunca de care tin cont e sa nu fac rau.Raul de bine il diferentiez eu si nu altii pentru mine.